Budapest Auto Show 2019

2019. október 23-ig minden leadott megrendelés esetén páros jegyet adunk ajándékba!

 

Harmadik alkalommal rendezik meg a Millenárison a Budapest Auto Show-t október 25-27. között, ahol ezúttal is a legfrissebb újdonságokat tekinthetik meg az érdeklődők. A háromnapos rendezvényen nemcsak statikusan találkozhatnak a látogatók a modellekkel, hanem előzetes regisztrációt követően ki is próbálhatják nagyrészüket. Az autók mellett számos izgalmas program várja a családokat a budapesti rendezvényhelyszínen.

 

Az őszi időszak egyik legfontosabb autóipari eseménye az egyik évben Párizsban, a másik esztendőben Frankfurtban megrendezett autószalon, ahol az év autós újdonságait és a gyártók különleges modelljeit ismerhetik meg az autózás szerelmesei. Idén Frankfurt volt a soros, ott rendezték ezúttal a nemzetközi autós seregszemlét. Közvetlenül ezután Magyarországon is megtekinthetőek az erre a piacra szánt négykerekűek, ugyanis október 25-27. között immáron harmadik alkalommal szervezik meg a Budapest Auto Showt, amely az autópiac egyfajta lakmuszpapírjaként – az aktuális trendekhez igazodva – sorakoztatja fel a legújabb kocsikat.

 

A Millenáris B épületében rendezett eseményen az előzetes visszajelzések alapján idén legalább tizenegy márka (Citroën, DS, Ford, Lexus, Opel, Peugeot, Renault, SEAT, ŠKODA, Toyota, Volkswagen) hozza el legfrissebb autóit, és a korábbi szokásokhoz hűen – a hagyományos autókiállításokkal szemben – egy regisztrációt követően a látogatók ki is próbálhatják nagyrészüket.

 

A kiállítás részeként a szervezők számos gyermek és felnőtt programmal készülnek, az érdeklődők az esemény színpadán több izgalmas beszélgetést hallhatnak sportolókkal, zenészekkel, média szereplőkkel. A legszerencsésebb vendégekre több ajándék vár az esemény három napja során.

 

A Budapest Auto Show-ról

Nyitvatartás:

  • október 25-én, pénteken: 13.00 - 18.00,
  • október 26-án és 27-én: 9.00 - 18.00.

Jegyárak:

  • elővételben: 1000 Ft,
  • a helyszínen: 1500 Ft.

A belépés 12 éves kor alatt ingyenes.

A rendezvényről részleteket az alábbi linken talál: https://budapestautoshow.hu

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo