English for Everyone hanganyag

Ha először nyitja meg dkefe.com oldalt, akkor a Select the language of your book felirat alatt legörgetve tudja kiválasztani a magyar nyelvet, máskülönben a jobb felső sarokban a Change Language menüpontnál van erre lehetősége. Regisztrálni a Regisztráció/Bejelentkezés menüpontra kattintva tud, ha ott a Regisztráció fülre nyom. Itt kell megadnia az e-mail-címét és a felsorolt négy kritériumnak megfelelő jelszavát (kétszer).
 
Amint itt megadja az adatait, a rendszer máris belépteti az oldalra. A Hanganyag betöltése gombra kattintva válassza ki a megfelelő könyvet, és vagy az elejétől, vagy a keresett feladattól tudja lejátszani a fájlt. A sikeres regisztrációról automatikus rendszerüzenetet is kap. 
 
Ha legközelebb be szeretne lépni az oldalra, akkor a Bejelentkezés menüpont alatt kell beírnia az adatait. Ha a regisztrációs felületen próbál bejelentkezni, akkor hibaüzenetet fog kapni, még akkor is, ha megfelelő e-mail-címet és jelszót adott meg („Érvénytelen e-mail-cím vagy jelszó. Próbáld újra!”):
 
Az üzleti angol nyelvkönyvek hanganyaga egyelőre csak a weboldalon érhető el, mobiltelefonon sajnos még nem.
Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo