Férfiak gyermek nélkül  - Interaktív HVG Extra Pszichológia Szalon

Férfiak gyermek nélkül - Interaktív HVG Extra Pszichológia Szalon

2022. 03. 24. 18: 00 - 19: 30-ig

Beszélgetés veszteségről és választásról Tanács Eszterrel, Dr. Nagy Beáta Magda klinikai szakpszichológussal és Dr. Takács Tamás andrológus urológus szakorvossal.

A gyermektelenség több férfit érint, mint nőt, a téma kapcsán mégis hajlamosak vagyunk megfeledkezni róluk, az érzelmeikről, vágyaikról, veszteségeikről. Helyzetüket gyakran elbagatellizáljuk: számukra kevésbé fontos a gyermekvállalás, kerülik a felelősséget, és az életkoruk sem korlátozza őket. A valóságban azonban mindegyikük története egyedi.

Milyen tényezők játszanak szerepet a gyermektelenségben, hogyan élik meg a férfiak a meddőséget, a lombikprogramot, hogyan küzdenek meg a nehézségekkel, milyen elvárásokat tapasztalnak a gyerekvállalás kapcsán, és mit gondolnak az apaságról?

A programon, és a Férfiak gyermek nélkül című könyvben, ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

Moderátor: Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője.
Időpont: 2022. március 24., 18:00-19:30
Helyszín: Marczibányi Téri Művelődési Központ, színházterem

Belépő: 1900 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen könyvekre levásárolható. Könyvenként csak egy jegy használható fel.
Jegyeket itt vásárolhatnak az eseményre: http://www.jegy.hu/.../hvg-konyvbemutato-ferfiak.../790097

Személyesen a művelődési központban és az Interticket hálózat jegyirodáiban, elektronikusan itt, a jegy.hu oldalon vásárolhatnak meg.


A szerzőről:

Tanács Eszter bölcsész, viselkedéselemző, pszichológushallgató, meddőségi, reprodukciós és örökbefogadási szaktanácsadó. A HVG Könyvek pszichológiai témájú könyveinek felelős szerkesztője, a HVG Extra Pszichológia magazin állandó szerzője. Könyveivel – Nők gyermek nélkül, Férfiak gyermek nélkül – és egyéb tevékenységeivel szeretné eloszlatni a gyermektelenséggel kapcsolatos tévhiteket, hangot adni és közösséget nyújtani a gyermekteleneknek családcentrikus társadalmunkban.