Akciók és csomagok

Ismerd meg az örökséged, ismerd meg önmagad

A generációkon átívelő traumák, sérülések felfedezése és gyógyítása nem csak saját, hanem gyermekeink jóllétéhez is hozzájárul. A megoldáshoz nem elég a múlt megismerése, a folyamat sokszor nagy önismereti feladat is. Ebben segítenek szakértő szerzőink könyvei, amelyeket augusztus 13-ig 15-30% kedvezménnyel vásárolhat meg.

Vállalkozásról és üzletről a legjobbaktól // 3+1 akció

Richard Brenson, Simon Sinek, Dale Carnegie, Vecsenyi János és Petheő Attila – csak néhány név a 3+1 akciónkban szereplő több mint 50 könyv szerzői közül.

Válasszon négyet a kötetek közül, és a legalacsonyabb árú könyvért nem kell fizetnie! A kedvezmény július 30. és augusztus 15. között érvényes, a készlet erejéig.

Transzgenerációs történetek csomag

Gazdagság vagy veszteség, örömteli élet vagy nyomasztó befolyás, áldozat vagy üldözés – mindezt örökségül kapjuk. A feladatunk nemcsak az, hogy felfedjük, megismerjük a családi gyökereket, hanem az is, hogy módosítani tudjuk a hibás működéseket. A transzgenerációs hatásokat bemutató, egy könyvet és egy magazint tartalmazó csomagunkat a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Kicsikből nagyok – Coco Chanel, David Attenborough, Jane Goodall, Frida Kahlo könyvcsomag

A csomag tartalma: Kicsikből NAGYOK – Jane Goodall, Kicsikből NAGYOK – Coco Chanel, Kicsikből NAGYOK – David Attenborough és Kicsikből NAGYOK – Frida Kahlo

A négy kötet a bolti árhoz képest 35% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 5 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív, A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés, az Alkotó rendetlenség, Az oknyomozó közgazdász, illetve Az élet rejtett logikája című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 50% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 3 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív, A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés és az Alkotó rendetlenség című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 40% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 2 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív és A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

Inspiráció fiataloknak - Könyvcsomag
Kreatív elme - Könyvcsomag
Így lettem + Így lettem - Önismereti napló saját hangod megtalálásához
Könnyed, de hasznos - Könyvcsomag

Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra? Milyen élet vár a külföldire egy Bretagne-i kis faluban? Miért költünk többet, mint kellene? Három szórakoztató ismeretterjesztő kötet hasznos információkkal. A könyveket együtt a bolti árhoz képest 35% kedvezménnyel vásárolhatja meg.