Akciók és csomagok

Feldmár András és R. D. Laing könyvei 3+1 akcióban

„Ha én nem állok ki magamért, ki fog kiállni értem? Ha csak magamért fáradozok és állok ki, mit érek én? És ha ezeket a dolgokat nem most teszem, akkor mikor?”

Feldmár András és mestere, R. D. Laing valamennyi, készleten lévő könyvét 3+1 akciónkban tudja megvásárolni október 28-ig – Feldmár András 81. születésnapjáig.

Természetes szépségápolás + Bio Cellulóz Hydro Lift maszk csomag
Transzgenerációs történetek csomag

Gazdagság vagy veszteség, örömteli élet vagy nyomasztó befolyás, áldozat vagy üldözés – mindezt örökségül kapjuk. A feladatunk nemcsak az, hogy felfedjük, megismerjük a családi gyökereket, hanem az is, hogy módosítani tudjuk a hibás működéseket. A transzgenerációs hatásokat bemutató, egy könyvet és egy magazint tartalmazó csomagunkat a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolhatja meg.

Kicsikből nagyok – Coco Chanel, David Attenborough, Jane Goodall, Frida Kahlo könyvcsomag

A csomag tartalma: Kicsikből NAGYOK – Jane Goodall, Kicsikből NAGYOK – Coco Chanel, Kicsikből NAGYOK – David Attenborough és Kicsikből NAGYOK – Frida Kahlo

A négy kötet a bolti árhoz képest 35% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 5 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív, A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés, az Alkotó rendetlenség, Az oknyomozó közgazdász, illetve Az élet rejtett logikája című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 50% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 3 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív, A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés és az Alkotó rendetlenség című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 40% kedvezménnyel vásárolható meg.

Sir Tim Harford könyvcsomag - 2 kötet

A csomag tartalma: Tim Harford: Adatdetektív és A csecsemőtápszer, a radar és a kettős könyvelés című könyve.

A könyvcsomag a bolti árhoz képest 30% kedvezménnyel vásárolható meg.

Inspiráció fiataloknak - Könyvcsomag
Kreatív elme - Könyvcsomag
Így lettem + Így lettem - Önismereti napló saját hangod megtalálásához
Könnyed, de hasznos - Könyvcsomag

Hogyan éljünk, szeressünk, együnk olasz módra? Milyen élet vár a külföldire egy Bretagne-i kis faluban? Miért költünk többet, mint kellene? Három szórakoztató ismeretterjesztő kötet hasznos információkkal. A könyveket együtt a bolti árhoz képest 35% kedvezménnyel vásárolhatja meg.