M. Diane Vogt

Rejtélyes bűnügyek

Derítsd fel az eseteket!

Hívd elől a benned rejlő detektívet!

30 rejtélyes bűntény vár megoldásra, a kulcs pedig nálad van.

Éles szemre, logikus gondolkodásra és remek kombinációs készségre lesz szükséged ahhoz, hogy észrevedd az árulkodó jeleket, levond a megfelelő következtetéseket és eljuss a megfejtésig. A megfelelő oldalak felvágásával pedig ellenőrizheted, hogy jól oldottad-e meg az ügyet.

Készen állsz a nyomozásra?

25%
3900 Ft
Internetes ár: (-25%) 2925 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 2925 Ft
Előrendelem

Ghillie Başan

MEZZE – Kis fogások, nagy társaságok

Mártogatósok, saláták, tészták, édességek

Padlizsánkrém, hummusz, falafel, pirított halloumi sajt, töltött szőlőlevelek, datolyás falatkák – csak pár kedvenc a közel-keleti és mediterrán térség mezzefogásaiból.

A mezze népszerűsége a változatos ízek mellett a társas együttlétben, a közösségi étkezés örömében rejlik. Az izgalmas, kis adagokban feltálalt mártogatósok és kencék, zamatos saláták, édességek, apró töltött falatkák előételként is kiválóak, de akár főfogásként is megállják a helyüket. Elkészítésük végtelenül egyszerű, így a könyv több mint 80 receptje alapján bárki könnyedén terülj, terülj asztalkámat varázsolhat vendégeinek.

A MEZZE ősi étkezési forma, amelyet már az ókori görögök, rómaiak, a középkori arabok és az oszmánok is ismertek, és a mai közelkeleti konyhának szintén alapvető fontosságú része.

Maga a mezze kifejezés (törökül meze, Szíriában és Libanonban mazza) vélhetően a perzsa maza szóból származik (jelentése kóstolni vagy élvezni). Az apró falatokat eredetileg tea, joghurtital vagy szeszes italok mellé szolgálták fel, amolyan sör- vagy borkorcsolyaként, nem pedig azért, hogy jóllakjanak vele.

A mezzézés igazi közösségi étkezés, amelyet bármely napszakban élvezhetünk, legyen szó apró falatokról, előételekről vagy „svédasztalos” étkezésről – a lényeg, hogy a kis adagokban felszolgált fogásokat kényelmesen és közösen fogyasztjuk el. A mezze legegyszerűbb formájában lehet egy tál citromlével és korianderrel pácolt olívabogyó, vagy sóval és kakukkfűvel ízesített, pirított diófélék keveréke, míg a de luxe változat – amely számtalan apró, komplex, édes vagy sós, ízletes fogásból áll – fejedelmi lakomának is beillik. Ha mindezt friss, ropogós héjú kenyérrel fogyasztjuk, azonnal megragad bennünket a mezze varázsa. A mezzelakoma összeállításának szépsége abban rejlik, hogy tetszés szerint, saját ízlésünknek megfelelően variálhatjuk és párosíthatjuk a különféle hőmérsékletű, állagú és ízű fogásokat.

25%
4200 Ft
Internetes ár: (-25%) 3150 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 3150 Ft
Előrendelem

Shamil Thakrar

Kavi Thakrar

Naved Nasir

Egy falat India

A legendás Dishoom étterem legjobb receptjei

Az Egy falat India nemcsak varázslatos ízekben és vibráló színekben gazdag ételek receptjeit osztja meg velünk, hanem kalandos utazásra is invitál. A legendás Dishoom étterem alapítói személyes történeteiken keresztül repítenek el bennünket a távoli és egzotikus Bombaybe.

Miközben megtanuljuk elkészíteni az autentikus indiai fogásokat – a csatnikat és szamószákat, a változatos maszálákat, a selymesen krémes dált, a laktató birjánit, a hajszálvékony nánkenyeret –, bebarangoljuk az állandóan nyüzsgő, kozmopolita fővárost is, megismerjük nevezetességeit, történetét és szokásait. Megtudjuk, hogy csájt kortyolgatva milyen fogással érdemes kezdeni a napot egy lusta reggelen, hogyan készül a legjobb hűsítő, a mangólasszi; és ami az indiai konyhában elengedhetetlen: tökélyre emeljük a fűszerek használatát.

„Ha az emberek együtt esznek, a köztük lévő falak leomlanak.”
Shamil Thakrar, a Dishoom alapítója

„Ez a könyv szerelmi vallomás Bombayhez, amelyet az ételeken és emlékeken keresztül mesélnek el.”
Yotam Ottolenghi

25%
8500 Ft
Internetes ár: (-25%) 6375 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 6375 Ft
Előrendelem

Dr. Jo Lewis

Mi jár a macskám fejében?

Érts szót a kedvenceddel!

Miért nem bírja elviselni a macskám a csukott ajtókat?

Mit tegyek, ha dagasztani kezd az ölemben?

Hogyan szoktassam le arról, hogy
terrorizálja a kutyákat?

Ha szeretnénk végre megérteni, mi jár a kedvencünk fejében, kezdjünk macskaként gondolkodni!

Dr. Jo Lewis, díjnyertes brit állatorvos, gazdagon illusztrált könyvében a legújabb macskapszichológiai kutatásokra támaszkodva értelmezi és magyarázza a macskák kommunikációját. A praktikus tippek és túlélési útmutatók minden gazdi segítségére lehetnek a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat és közös élet kialakításában.


Ajánlás a kötethez:

„Hamarabb is megjelenhetett volna ez a könyv! Akkor talán kevesebb pofont kaptam volna Ivántól, a macskámtól az elmúlt évek alatt.”

Demény, az ország vizslája, a legismertebb celEB, szabadszájú véleményvezér

„Cicaleaks! Fajtája elárulója az a macska, aki kiszivárogtatta a titkainkat egy kétlábúnak!”

Iván, Demény macskája

25%
3900 Ft
Internetes ár: (-25%) 2925 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 2925 Ft
Kosárba

Labi, az erdő pékje tornazsákkal könnyebb az óvodába indulás! Minden belefér, amire csak szükség lehet egy hétköznapon, vagy akár egy hétvégi kiránduláshoz.

Anyaga: káros anyagoktól mentes 100% pamut, (140 g/m2). Méret: 40 x 50 cm.

Tisztítás: A pamutvászon anyagok mosását maximum 30-40°C-os vízben ajánljuk. A zsugorodás mértéke maximum 5-10% körüli, a mosás hőfokától függően.

2190 Ft
Internetes ár: (-0%) 2190 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-0%) 2190 Ft
Kosárba

Király Ágnes

Egyszerűen fermentálj

Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez

A könyv elfogyott, újranyomás alatt áll, várhatóan február végére érkezik be a raktárba.

A fermentálás az egyik legősibb, legegyszerűbb és mégis legizgalmasabb tartósítási és ételkészítési eljárás. A pezsgő és sziszegő színpompás üvegek nemcsak különleges ízeket, de az egészségünk számára nélkülözhetetlen pro- és prebiotikumokat is rejtenek.

KIRÁLY ÁGNES, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója kizárólag hazai, könnyen elérhető alapanyagokra építve, a szezonalitást is szem előtt tartva vezet be a fermentálás varázslatos és gyógyító világába. Több mint 150 receptje mellett számtalan tippet és trükköt is kínál, így közel 300 ötletet kapunk ahhoz, hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat és eceteket, továbbá hüvelyeseket és gabonákat, hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt.

Az Egyszerűen fermentálj tudományos igénnyel, mégis mindenki számára közérthető módon ismertet meg az erjesztéses étel- és italkészítéssel. Ráadásként hasznos tanácsokat is olvashatunk a bélflóránk egészségének megőrzéséhez, a jóllétünk fenntartásához.

15%
7900 Ft
Internetes ár: (-15%) 6715 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 6320 Ft
Kosárba

Szabadfi Szabolcs

Trogmayer Éva

Labi, az erdő pékje

Kovászmesék receptekkel

Ki ne szeretné az illatos almás pitét, a pizzát, a friss, ropogós kiflit? De ezeket a finom péksütiket nemcsak megenni jó, hanem elkészíteni is remek móka!

Labi, az erdő pékje könnyedén megtanít sütni téged is, akárcsak Nudlit, a feneketlen bendőjű kisrókát. És hogy melyik péksüti Nudli kedvence? A spenótos békazsömle vagy a vicces nevű bomboloni? A történetekből megtudhatod, ahogy azt is, hogyan etesd Ragacs Rozit, a kovászt, hogy sokat pukizzon, vagy hogyan készíts vámpírfogat a grissiniből.
Baracsi Gabi rajzaival

Szabadfi Szabolcs, akit Szabi, a pék néven ismert meg az ország

„Ezzel a könyvvel szeretném neked átadni a sütés örömét, és megmutatni a pék szakma szépségét. Nem számít, hogy vadkovásszal, élesztővel vagy sütőporral készül majd a tésztád, ha az illatozó, puha finomságokkal boldog pillanatokat szerzel másoknak. Így éri el a valódi célját egy tepsi kakaós csiga!”

Labi, az erdő pékje, a zsemleszínű labrador, aki jóllakatja az erdőt

„Szabi rám bízta 17 titkos receptjét, és azzal a küldetéssel indított útnak, hogy keltsem életre az erdő elhagyatott pékműhelyét. Az erdő lakói – Nudli, a kisróka; Masni, a mókus; Virgonc, a mosómedve – már velem tartanak. Gyere velünk te is, süssünk együtt, lepje el a lisztfelhő az egész erdőt!”


15%
4200 Ft
Internetes ár: (-15%) 3570 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 3360 Ft
Kosárba

Magos Judit

„Magányos vagy? A kutyának se kellesz? Kellene valami életcél, ami miatt reggel érdemes felkelni? Fogadj örökbe egy kóbor állatot, és olyat tanulhatsz tőle, amit ti, kétlábúak, képtelenek vagytok önállóan elsajátítani: feltétlen szeretetet. Ha ezt tudod, mindent tudni fogsz. Csak kell hozzá egy négylábú szellemi vezető. Meg némi töpi.”

Demény, az ország vizslája, legismertebb celEBe, szabadszájú véleményvezére és leghatékonyabb gazditrénere. Deményista tanait, gazditartási tanácsait kétlábúak tízezrei követik.

Demény, a négylábú bestselleríró Nektek ugatok című könyve a 2014-ben megjelent, nagy sikerű Most én ugatok átkutyult, javított, bővített kiadása örökérvényű igazságokkal, új történetekkel és több mint 30 fotóval. Nélkülözhetetlen alapmű őrült rajongóknak és kezdő kutyatartóknak is. Az elmúlt 10 év vidám és szívszorító történésein túl összefoglalja a gazditartás alapjait, de mesél fáradságos munkájáról is, hogy a jövőnk valódi kutyavilág legyen.

Egyedi humorral fűszerezett sorai egyben görbe tükröt is állítanak a magukat felsőbbrendűnek tartó kétlábúaknak.

„Népemnek, a végtelen rajongásért és a töpiért,

amiből azért lehetett volna több.

És mindenkinek, aki szeretett valaha kutyát.”

Demény és a falkatagok fotóit a Vizslafotózás (www.vizslafotózás.hu) készítette.

A könyv bevételéből az Eszkuláp Állatvédő Egyesületet támogatjuk.

25%
4490 Ft
Internetes ár: (-25%) 3368 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 3368 Ft
Kosárba

Ralph Lazar

Lisa Swerling

A boldogság…

200 dolog, amiért szeretem apát

Az emlékezetes kalandok, a közös szerelések, az ugratások, amiknek mindig bedőlsz… Amikor ellesed a titkos receptjeit, először őt hívod fel a fontos hírekkel, vagy meglátod magadat benne… Ahogy bátorít, hogy elérd az álmaidat…

Nap mint nap számtalan apró vagy éppen jelentőségteljes pillanat ébreszt rá, hogy miért szereted az apukádat, és mi mindent csináltok együtt szívesen.

A Lisa Swerling és Ralph Lazar imádnivaló illusztrációival készült könyv tökéletes ajándék, ha szeretnéd kifejezni az apukádnak, hogy mennyire szereted.

25%
2500 Ft
Internetes ár: (-25%) 1875 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 1875 Ft
Kosárba

Ralph Lazar

Lisa Swerling

A boldogság…

200 dolog, amiért szeretem anyát

A megnyugtató ölelések, a közös programok, a nagy bevásárlókörutak… Amikor ellesed a titkos receptjeit, először őt hívod fel a fontos hírekkel, vagy meglátod magadat benne… Ahogy bátorít, hogy elérd az álmaidat…

Nap mint nap számtalan apró vagy éppen jelentőségteljes pillanat ébreszt rá, hogy miért szereted az anyukádat, és mi mindent csináltok együtt szívesen.

A Lisa Swerling és Ralph Lazar imádnivaló illusztrációival készült könyv tökéletes ajándék, ha szeretnéd kifejezni az anyukádnak, hogy mennyire szereted.

25%
2500 Ft
Internetes ár: (-25%) 1875 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 1875 Ft
Kosárba

Kovács Helga

Cukormentes sütemények

Mennyei finomságok egészségtudatosan

Készítsük el kedvenc süteményeinket az egészségtudatosság jegyében cukor és fehér liszt nélkül!

A könyv receptjeit olvasva fellélegezhetünk: az életmódváltás nem jelenti azt, hogy végleg tiltólistára kerülnek a desszertek. Néha elég pár hozzávalót egészségesebb verzióra cserélni, és a reggeli kávénk mellett illatozhat a fonott kalács vagy a fahéjas csiga, ünnepnapokon asztalra kerülhet kedvenc csokoládétortánk, és vendégeinket elkápráztathatjuk szilvalekváros-tepertős pogácsánkkal.

A változatos és könnyen elkészíthető desszertek – édes és sós sütemények, kelt tészták, sütés nélküli édességek – között az inzulinrezisztenseken kívül a legkülönfélébb diéták követői is megtalálhatják a számukra megfelelőt, hiszen minden receptnél feltüntettük a tápanyagértékeket. Szép számmal akadnak olyanok is, amelyek vegánok, tej-, laktóz- és gluténérzékenyek számára is megfelelőek.

KOVÁCS HELGA építész végzettségű, de ma már kizárólag receptfejlesztéssel és tartalomgyártással foglalkozik. Amikor 2014-ben inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, azonnali életmódváltásra

kényszerült. Ekkor indította el Sugarfree Dots blogját, amely saját kipróbált, cukormentes receptjeivel és fotóival mára több ezer embernek édesíti meg az életét – csakis cukormentesen.


15%
5500 Ft
Internetes ár: (-15%) 4675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 4400 Ft
Kosárba

Nagy parfümkönyv

Képes útmutató a tökéletes illat kiválasztásához

A parfümök emlékeket idéznek fel bennünk, jóleső érzéssel töltenek el és segítenek kifejezni önmagunkat. Csakhogy rengeteg van belőlük. Hogyan választhatjuk ki a legmegfelelőbbet?

A Nagy parfümkönyv közel 500 illatot mutat be, amelyek között kedvező árfekvésű és luxuskategóriás parfümök, ikonikus és indie kreációk, légiesen virágos és mély, oud kompozíciók egyaránt szerepelnek. A képes útmutató segítségével bármilyen alkalomra és hangulatra könnyedén megtalálhatjuk az ideális illatot.

„A szerzők izgalmasan és élvezetesen vezetik végig az orrunkat az illatcsaládok kavalkádjában a vintage vagy az emblematikus parfümöktől kezdve az egyedi, 21. századi kis szériás niche kuriózumokig.”

Zólyomi Zsolt parfümőr

25%
5990 Ft
Internetes ár: (-25%) 4493 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 4493 Ft
Kosárba

Irina Georgescu

Kárpátok ízei

A legfinomabb ételek a zakuszkától a kürtőskalácsig

Ki tudna ellenállni a grillezett padlizsánnak, egy tál frissítő csorbalevesnek, a túróval és tejföllel gazdagon megrakott puliszkának, egy kiadós töltött káposztának, vagy a mesésen illatozó fonott kalácsnak?

A Kárpátok ízei különleges gasztronómiai utazásra hív: Románia igazi olvasztótégely, ételeit a görög, török és szláv mellett az osztrák, a magyar és szász konyha fogásai alakították. A gyönyörű fotókkal illusztrált könyv receptjei azt bizonyítják, hogy a főzés és az evés öröme határokon, nyelveken és kultúrákon átívelő, összekötő kapocs, ami közelebb hoz egymáshoz bennünket.


"Egy olyan időszakban, amikor arra kényszerülünk, hogy otthon maradjunk, nagyszerű lehetőség az ételek segítségével utazni. Ezért is vagyok hálás Irina Georgescunak: csodálatos könyve Romániába visz. Minden oldalát átszövi a nagylelkűség, a közösségi szellem és egy gazdag és változatos kultúra ízei. Szívderítő, inspiráló és ragyogóan átalakító olvasmány - pontosan erre van most szükségünk."

Nigella Lawson

„Nekünk a román konyha egyszerre nagyon ismerős és nagyon egzotikus. Irina Georgescu könyve modern és szépen megírt szakácskönyv – őrzi, de meg is újítja a hagyományos ételeket. Sokat gazdagodhatunk abból, hogy a főztjükön keresztül jobban megismerhetjük szomszédainkat.”

Dragomán György, író

15%
5500 Ft
Internetes ár: (-15%) 4675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 4400 Ft
Kosárba

Chad Robertson

Tartine kenyér

A tökéletes kovászos kenyér titka a világ leghíresebb pékségéből

Mi a tökéletes, lágy, mégis ropogós héjú kovászos kenyér titka?

A világhírű Tartine pékség évtizedek óta készíti gyönyörű, rusztikus cipóit. Chad Robertson alapító közvetlen hangnemben meséli el pékké válásának folyamatát, és nemcsak páratlan szakmai tudását adja át, de az alapanyagok tiszteletét is. Útmutatásai és a csodaszép fotók alapján bárki süthet otthon is olyan finom kenyeret, mint a profi pékek.

A kovászos kenyér mesterreceptjén túl megtanulhatjuk a legfinomabb péksütemények, valamint a bagett, a briós és a croissant készítését. Számos ötletet kapunk ahhoz is, hogyan készíthetünk maradék, többnapos kenyérből fejedelmi fogásokat.

„Chad Robertson ikonikus kötete százezreket indított el az otthonsütés útján, és sok pékség született az inspirációja nyomán szerte a világban. Bízom benne, hogy a Tartine kenyér itthon is még többeket ösztönöz majd a kovászolásra.”

Ormós Gabriella

Jenői Pékség; KovászLabor

„A kovászolás alapkönyve. Kezdő otthonsütőktől a kalandvágyó pékekig bárki talál benne hasznos tudást és új ötleteket. A morzsamentő recepteket pedig különösen értékelem.”

Szabadfi Szabolcs

Szabi a Pék

15%
6900 Ft
Internetes ár: (-15%) 5865 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 5520 Ft
Kosárba

Justin Hammack

Madeline Puckette

Wine Folly: Magnum kiadás

Borkedvelők mesterkurzusa

A winefolly.com blog szakértő szerzői rengeteg új információval bővítették a hat évvel ezelőtt megjelent alapművet. Az átfogó borkalauz több mint 100 szőlőfajta bemutatásával, 35 borvidék részletes térképével és látványos infografikákkal segít eligazodni a borok gazdag palettáján.

Ha igazi borszakértővé szeretnél válni, akkor kövesd a könyv útmutatásait:

Gondolkodj egy sommelier agyával!

Kóstold meg a világ borait!

Igyál tudatosan és felelősségteljesen!

Érezd a borismeret adta magabiztosságot!

Fedezd fel a világ legjobb borait!

Élvezd a kifinomult bor-étel párosításokat!

Tanulj meg profi módon kóstolni!

Ismerd fel a minőséget!

„Ha borral kapcsolatos témák, kérdések merülnek fel, akkor a Wine Folly blog továbbra is a világ egyik legnépszerűbb és legfontosabb hivatkozási alapja. A blog szerzői hat éve nagy sikerű könyvet jelentettek meg, most pedig nagy örömmel vehetjük kezünkbe a Magnum kiadást.

A Wine Folly – Borkedvelők mesterkurzusát kezdőknek ugyanúgy jó szívvel ajánlom, mint azoknak, akiket komolyabban érdekel a borok világa, vagy egyenesen a borszakmában dolgoznak – így például magam is jó néhány érdekes ismerettel gazdagodtam a könyvet olvasva.”

Furják Andrea, nemzetközi borszakértő, a Bortársaság Borsuli vezetője, a kötet szakmai lektora

15%
6500 Ft
Internetes ár: (-15%) 5525 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 5200 Ft
Kosárba

Hugo Macdonald

Hogyan küzdjünk meg a városi élet kihívásaival?
Akár nagyvárosba születtünk, akár csak később költöztünk oda, sokszor a városi élet negatívumaira fókuszálunk. Várakozás a dugóban, zajszennyezés, idegen arcok, drága éttermek. Pedig az urbánus lét másik oldala – a sokszínű gasztronómiai, kulturális kínálat, a vibráló energia, a soha nem múló érzés, hogy a lehetőségek száma végtelen – igazán varázslatos. Minél inkább elmerülünk benne, annál valószínűbb, hogy rátalálunk azokra a helyekre, ahol jól érezzük magunkat, és önmagunk lehetünk.
A kötet nem tankönyv vagy útikalauz, sokkal inkább egyfajta kézikönyv. A formatervezéssel, építészettel és urbanisztikával foglalkozó újságíró, Hugo Macdonald nemcsak abban segít, hogyan küzdjünk meg a nagyvárosi lét kihívásaival, de abban is, hogy miként tehetjük élhetőbbé a várost.

HUGO MACDONALD Londonban elő, várostervezéssel, építészettel és dizájnnal foglalkozó kritikus és szakmai tanácsadó.
Mielőtt a fővárosba költözött, a Cambridge-i Egyetemen arabisztikát és modern kori történelmet hallgatott. Eddigi pályafutása során volt már a Wallpaper* magazin weboldalának főszerkesztő-helyettese, majd a Monocle magazin dizájnszerkesztője, ahol heti rendszerességgel jelentkezett a Monocle rádió dizájnnal és építészettel foglalkozó műsorának, a „D szekciónak” műsorvezetőjeként. Miután rövid kitérőt tett Ilse Crawford dizájntanácsadó cégénél, a Studioilsenél márkaigazgatóként, saját céget alapított. Írásai jelentek meg többek között a Financial Times, a Guardian, a Modern Design Review es a Journal of the London Society hasábjain is.

15%
2500 Ft
Internetes ár: (-15%) 2125 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 2000 Ft
Kosárba

HANNAH MOLLOY

Mi jár a kutyám fejében?

Érts szót a kedvenceddel!

Miért rágja szét a kutyám a cipőmet?

Mit tegyek, hogy ne húzzon a pórázon?

Hogyan szoktassam össze más állatokkal?

Ha szeretnénk végre megérteni, mi jár kedvencünk fejében, kezdjünk kutyaként gondolkodni!

Hannah Molloy kutyaetológus, viselkedési és kötődési szakértő gazdagon illusztrált könyvében a legújabb kutyapszichológiai kutatásokra támaszkodva értelmezi és magyarázza a kutyák kommunikációját. A praktikus tippek és túlélési útmutatók minden gazdi segítségére lehetnek a boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat és közös élet kialakításában.

„Meleg szívvel ajánlom a könyvet mindazoknak, akiket a kutya viselkedése és megértése mélyebben érdekel, és árnyaltabban szeretnek gondolkodni.”

Korom Gábor, kutyatréner,

a TÜKÖR MÓDSZER™ megalkotója

25%
3900 Ft
Internetes ár: (-25%) 2925 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 2925 Ft
Kosárba

Mimi Thorisson

ITÁLIA ÍZEI

Receptek, titkok és történetek

„A főzés már magában is varázslat, az olasz ételek elkészítése pedig egyenesen alkímia” – vallja a szerző, Mimi Thorisson. Piemonttól Umbriáig, Lombardiától Abruzzóig bejárja az olasz régiókat, és 100 olyan egyszerűen elkészíthető receptet mutat be, amelyek mindegyike hagyományos, időtlen és sikkes, azaz tökéletesen olasz.

A fotókon is látható ételek mesések – szó szerint is, hiszen Olaszországban minden ételnek története van, amelyeknek mi is részesei lehetünk a leírásoknak és a lenyűgözően szép képeknek köszönhetően.


„Mimi Thorisson megrendítően szépen és szeretetteljesen mesél Olaszországról. Olyan ételek receptjeit írja le, amelyektől mindig nosztalgikus hangulatba kerülök. E könyvet lapozgatva az olaszok életszeretete és ételek iránti rajongása mindenkit magával ragad.”

Gianni Annoni

15%
6500 Ft
Internetes ár: (-15%) 5525 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 5200 Ft
Kosárba

A mi történetünk – lányomnak

Napló az első 18 évünkről

A mi történetünk – lányomnak egy különleges napló, amelynek segítségével végigkövetheted a gyermeked születésétől egészen a 18. születésnapjáig eltelt időszakot. Nincs más dolgod, mint évente megválaszolni néhány kérdést a fejlődéséről, az együtt átélt kalandokról, reményeidről és álmaidról. Minden évhez beragaszthatsz egy fényképet is, hogy még személyesebbé tedd a naplót.

15%
3200 Ft
Internetes ár: (-15%) 2720 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 2560 Ft
Kosárba

A mi történetünk – fiamnak

Napló az első 18 évünkről

A mi történetünk – fiunknak egy különleges napló, amelynek segítségével végigkövetheted a gyermeked születésétől egészen a 18. születésnapjáig eltelt időszakot. Nincs más dolgod, mint évente megválaszolni néhány kérdést a fejlődéséről, az együtt átélt kalandokról, reményeidről és álmaidról. Minden évhez beragaszthatsz egy fényképet is, hogy még személyesebbé tedd a naplót.

15%
3200 Ft
Internetes ár: (-15%) 2720 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 2560 Ft
Kosárba