INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 8000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK ESETÉN!

Munkanapokon 13:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre, 2-5 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
Az alábbi szállítási módokon veheti át megrendeléseit Magyarországon belül:

1. Házhozszállítás
2. GLS átvételi pont
Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)
A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS GLS-SEL:
A szolgáltatás ára csomagonként:
0-4999 Ft rendelési értéknél: 990 Ft
5000-7999 Ft rendelési értéknél: 790 Ft
8000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

ÁTVÉTEL GLS CSOMAGPONTON
Magyarországon több mint 700 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A csomagátvételnél kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét! A részletes nyitva tartást megtalálják a CsomagPont keresőben. Becsomagolt rendelését a kiválasztott üzletben a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül veheti át.
Csomagpontra történő szállítás esetén nincs lehetőség utánvéttel fizetni!

Csomagpontra történő szállítás ára, bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén csomagonként:
0-4999 Ft rendelési értéknél: 890 Ft
5000-7999 Ft rendelési értéknél: 700 Ft
8000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes.

FIZETÉSI MÓDOK
Online bankkártyás fizetés
A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön az OTP SimplePay fizetőoldalára kerül.

Banki átutalás
A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön az OTP SimplePay fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet átutalással. Kérjük figyeljen a számlaszám és a megerősítő e-mailben kapott vásárlási kód pontos kitöltésére. A banki átutalás beérkezéséről a Simple értesítést küld, ekkor megkezdjük a csomag összekészítését.
Felhívjuk figyelmét, hogy ha a vásárlás megerősítésétől számított 8 napon belül nem érkezik meg az átutalása, vásárlási szándékát semmisnek kell tekintenünk.
Átutalásos fizetés céges díjbekérővel: Amennyiben céges rendeléshez díjbekérőre van szüksége, ne adja le a rendelését a webshopban, hanem, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz.

Utánvét
Ha az áru átvételekor kíván fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Erre csak házhozszállítás esetén van lehetősége. Ebben az esetben a futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

Szállítás külföldre:

Webshopunkban nem tud külföldre rendelni, mert a kiszállítási díj a csomag súlyától is függ.
Amennyiben külföldre szeretne könyvcsomagot feladni, ne adja le a rendelését a webshopban, hanem, kérjük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. Kollégáink a konkrét megrendelés alapján tudnak árajánlatot adni.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL A PAGONY BOLTOKBAN
A megrendelt könyveket hamarosan lehetőség lesz a Pagony könyvesboltokban is átvenni – a szolgáltatáshoz szükséges adminisztrációs felület jelenleg fejlesztés alatt áll.