Szállítási tudnivalók

 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 4000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSi ÉRTÉK ESETÉN!

 

Tisztelt Vásáróink! A koronavírussal kapcsolatos óvintézkedések miatt GLS csomagpontokra és személyes átvevőhelyekre átmenetileg nem kérhetőek csomagok.

4001 Ft rendelési értéktől INGYENESEN szállítunk. 4000 Ft-os rendelési értékig a belföldi házhoz szállításért és a GLS csomagpontokon történő átvételért 600 Ft szállítási díjat, a személyes átvevőhelyekre történő kiszállításért pedig 190 Ft-ot számítunk fel. 

Kiszállítási módok:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

A munkanapokon 13:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre lehetőség szerint a következő munkanapon kiszállításra kerülnek. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 13:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amennyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra és belföldre kedden kerül kiszállításra.


Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, ami gyors, pontos, kényelmes. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)
A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.
A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).
A házhoz szállítás díja 4000 Ft rendelési értékig belföldre bruttó 600 Ft/csomag/cím, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.

Tisztelt Vásáróink! A Book24 átvételi pontokra ideiglenesen nem kérhetőek csomagok. A 2020. március 16. 10 óráig leadott, Book24 átvételi pontra kért rendelések; valamint az átvételi pontokra már megérkezett rendelések átvehetőek a kiválasztott átvevőhelyen!

A már kiértesített ügyfeleknek a csomagokat átadjuk, de március 16-tól átvevő pontra nem lehet csomagot kérni. 

A személyes átvétel díja 4000 Ft rendelési értékig 190 Ft/csomag, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.

A személyes átvételi lehetőség az alábbi átvételi pontokon átmenetileg szünetel!!!! 

Book24.hu Iroda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet (bejárat a Furulya u. felől)
Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00-16:00, Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-12:00, hétvégén: zárva

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
Nyitva tartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Book24.hu Könyvkuckó Mammut

Mammut I. -1. szint, mozgólépcső (1024 Budapest Lövőház utca 2-6.)
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 12:00 - 20:00, Szombat: 10:00 - 20:00, Vasárnap: zárva

Bioenergetic Kiadó

1132 Budapest, Váci út 34. IV. em.2.
Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 8:30-16:30, péntek: 8:30-14:30

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00

 

A személyes csomagátvétel feltételei
A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többletköltséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség a Vásárlót terheli, a lent részletezett módon.
Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja, és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlási azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére, a Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.
A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le a Szolgáltató: 
A futárszolgálatnak fizetett szállítási költséget, amelynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft.
Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft.
Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft.
Összesen bruttó 2700 Ft.
Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg a Szolgáltatónál marad. Amennyiben a csomag kifizetett értéke nem fedezi a Szolgáltató költségét, abban az esetben a Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.


GLS CSOMAGPONT

Tisztelt Vásáróink! A koronavírus miatti óvintézkedések eredményeképpen GLS csomagpontokra  átmenetileg nem kérhetőek csomagok.


Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.
A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.
Csomagpontra kért díja 4000 Ft rendelési értékig bruttó 600 Ft/csomag/cím, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo