Szállítási tudnivalók

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 12 000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSI ÉRTÉK* ESETÉN!
*Utánvétes fizetés esetén a magasabb adminisztrációs költségek miatt 13 000 Ft-tól él az ingyenes kiszállítás.

Munkanapokon 13:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre, 2-5 munkanapon belül** kiszállításra kerülnek. (Az MPL futárszolgálattal rendelt csomagoknál** előfordulhat, hogy a kiszállítási idő néhány nappal megnő).

Fontos információ! Az MPL futárszolgálat kapacitáshiány miatt jelenleg nem tud pontos kiszállítási időt adni. Ezért, átmenetileg azt javasoljuk, sürgős rendelésnél válasszon más szolgáltatót.

Az alábbi szállítási módokon rendelheti meg könyveinket Magyarországon belül:
1. HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS GLS VAGY MPL (MAGYAR POSTA) FUTÁRSZOLGÁLATTAL
Bankkártyás, vagy előre utalásos fizetés esetén csomagonként:
0-5999 Ft rendelési értéknél: 1800 Ft
6000-11 999 Ft rendelési értéknél: 1400 Ft
12 000 Ft összértéket meghaladó vásárlásnál a szállítás ingyenes.

Utánvétes fizetés esetén csomagonként:
0-5999 Ft rendelési értéknél: 2300 Ft
6000-12 999 Ft rendelési értéknél: 1900 Ft
13 000 Ft összértéket meghaladó vásárlásnál a szállítás ingyenes.


2. ÁTVÉTEL GLS VAGY POSTA CSOMAGPONTON
Bankkártyás és előre utalásos fizetés esetén csomagonként:
0-5999 Ft rendelési értéknél: 1100 Ft
6000-11 999 Ft rendelési értéknél: 900 Ft
12 000 Ft összértéket meghaladó vásárlás esetén a szállítás ingyenes.
Utánvétes fizetés esetén csomagonként:
0-5999 Ft rendelési értéknél: 1600 Ft
6000-12 999 Ft rendelési értéknél: 1400 Ft
13 000 Ft összértéket meghaladó vásárlásnál a szállítás ingyenes.


3. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Rendelését ingyenesen kiszállítjuk a BookUp Könyvesboltunkba. A bolti csomagátvétel kizárólag bankkártyás előre fizetéssel lehetséges!
A szállítási idő a könyvesboltba 2-5 munkanap, a beérkezésről e-mailben értesítjük. A csomagokat a boltba érkezéstől számított 7 munkanapig őrizzük meg.

Cím: 1137 Budapest, Pozsonyi u. 23.
Nyitvatartás:
Hétfő 10:00 - 18:00
Kedd 10:00 - 18:00
Szerda 10:00 - 18:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 18:00
Szombat 10:00 - 14:00
Vasárnap: Zárva

FIZETÉSI MÓDOK
Online bankkártyás fizetés
A megrendelt könyv(ek) árát, valamint a szállítás díját Ön a megrendeléskor fizeti ki bankkártyájával. A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön az OTP SimplePay fizetőoldalára kerül.

Banki átutalás
A kiválasztott könyvek megrendelése után Ön az OTP SimplePay fizetőoldalára kerül, ahol a Bank által használt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet átutalással. Kérjük figyeljen a számlaszám és a megerősítő e-mailben kapott vásárlási kód pontos kitöltésére. A banki átutalás beérkezéséről a Simple értesítést küld, ekkor megkezdjük a csomag összekészítését. Felhívjuk figyelmét, hogy ha a vásárlás megerősítésétől számított 8 napon belül nem érkezik meg az átutalása, vásárlási szándékát semmisnek kell tekintenünk.
Banki átutalás céges díjbekérővel: Amennyiben céges rendeléshez díjbekérőre van szüksége, kérjük, adja le megrendelését a webshopon, válasszon SimplePay előre utalást, a megjegyzés rovatban pedig tüntesse fel, hogy átutaláshoz díjbekérőt igényel. A leadott megrendelést ne fizesse ki a webshop felületen. A díjbekérőt a megrendelés feldolgozását követően 2 munkanapon belül e-mailben küldjük.

Utánvét
Ha az áru átvételekor kíván fizetni, az utánvét megoldást javasoljuk. Ebben az esetben a futárnak kell fizetni készpénzben vagy bankkártyával.

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK
Szállítás belföldre:
1. GLS Futárszolgálattal
1.2. Házhozszállítás GLS-sel
Munkanapokon 13:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre, 2-5 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.


1.3. Szállítás GLS átvételi pontra
Magyarországon több mint 700 GLS CsomagPont üzemel. A csomagfeladó helyek különböző profilú üzletekben találhatók. A csomagátvételnél kérjük vegyék figyelembe a CsomagPontok nyitvatartási idejét! A részletes nyitva tartást megtalálják a CsomagPont keresőben. Becsomagolt rendelését a kiválasztott üzletben a csomag megérkezéséről szóló értesítést követő 7 munkanapon belül veheti át.
Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat, a kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)
A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.
A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám)

2. Kiszállítás a Magyar Posta Logisztikai rendszerével (MPL)
2.1. Házhozszállítás MPL-lel
A 13:00 óráig feladott és kifizetett beérkező megrendeléseket, még aznap feldolgozzuk. Amikor átadjuk a csomagot a futárszolgálatnak e-mailben értesítjük. A leadott utánvétes rendelések belföldre, 2-7 munkanapon belül kiszállításra kerülnek.
A futárszolgálat kiszállítás előtt nem telefonál, sikertelen kézbesítés esetén értesítést hagynak. A kézbesítés H-P 8:00-17:00 óra között történik!
Csomagról információ kérése:
https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
A futárszolgálat készpénzt és bankkártyát fogad el.
Bankkártyával történő fizetésnél a Magyar Posta Zrt. díjat nem számít fel. Mobilposták esetében a bankkártyával történő fizetés készpénzfelvételnek minősül, melyre vonatkozóan a bankkártyát kibocsátó bankok - a kondíciós listájuk szerint - díjat számolhatnak fel, melynek mértéke eltérhet a szokásos készpénzfelvételi díjtól.
A bankkártyával történő fizetési lehetőség elérhetőségéről a posta által kiadott településlista ad tájékoztatást: bankkártyát elfogadó kézbesítők.
https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI17_Telepuleslista_Bankkartyat_elfogado_csgkezbesitok.pdf
2.2. MPL átvétel PostaPonton
Országszerte mintegy 2500 postára kérheti csomagját. Az automaták a nap 24 órájában, országszerte hozzáférhetőek. A küldemények maximális tömege 20 kg.
A csomag érkezéséről a Posta SMS-ben és e-mailben értesítik, ezt követően küldeményét 2 munkanapig tárolják az automatában. Csomagját egyszerűen, az SMS-ben/e-mailben kapott azonosító és a telefonszám megadásával veheti ki az automatából. A határidő lejártát követően a csomagot megőrzésre beszállítják valamely közeli postára, amelyről újabb értesítést kap.
2.3. MPL Átvétel MOL- Coop PostaPonton
A legtöbb MOL PostaPont napi 24, a Coop PostaPontok többsége pedig 12 órában nyitva tart, így a munka előtt és után is elhozhatja csomagját. E-mailben értesítik a küldemény érkezéséről. Csomagját 5 munkanapig veheti át az Ön által kiválasztott átvételi helyen. Az átvételi pontok könnyen megközelíthetőek. A kutakon a parkolás egyszerű és ingyenes.
A MOL PostaPontokon és a Coop PostaPontok nagy részében bankkártyával is fizethet. A küldemények maximális tömege 20 kg.
További részletes információkat az alábbi linken talál:
Magyar Posta Zrt. - Csomagautomata

Szállítás külföldre:
Amennyiben külföldre szeretne könyvcsomagot feladni, kérjük rögzítse megrendelését a webshopon, válasszon fizetési módot, de ne fizessen a felületen. A szállítási költséget a célország és a megrendelt könyvek ismeretében, súlyalapon tudjuk kalkulálni. Kollégáink 2 munkanapon belül küldenek Önnek bankkártyás fizetési linket vagy az utaláshoz szükséges díjbekérőt (a választott fizetési módtól függően). Árajánlatot a megrendelni kívánt könyvek, darabszámok és a célország ismeretében igény szerint emailben is tudunk előzetesen adni.