Szállítási tudnivalók

 

 INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 4000 FT FELETTI VÁSÁRLÁSi ÉRTÉK ESETÉN!

4001 Ft rendelési értéktől INGYENESEN szállítunk. 4000 Ft-os rendelési értékig a belföldi házhoz szállításért és a GLS csomagpontokon történő átvételért 600 Ft szállítási díjat, a személyes átvevőhelyekre történő kiszállításért pedig 190 Ft-ot számítunk fel. 

A munkanapokon 14:00 óráig leadott és kifizetett rendelések, illetve leadott utánvétes rendelések belföldre a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. Munkaszüneti napon leadott rendelések és kifizetett rendelések belföldre az első munkanapon kerülnek feladásra. Munkaszüneti napokon nincs kiszállítás. Például egy pénteken 14:00 óráig leadott rendelés még aznap feladásra kerül, és belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn kerül kiszállításra. Egy hétvégén leadott rendelés, (amennyiben nincs további munkaszüneti nap) hétfőn kerül feldolgozásra, feladásra, és belföldre kedden kerül kiszállításra.

Az Ön kényelme érdekében többféle módot biztosítunk a megrendelt termék kézhezvételére:

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS
Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat. Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, ami gyors, pontos, kényelmes. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához pontos szállítási cím megadását kérjük, valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását, mert a csomag feladásáról, érkezésről e-mail és SMS-értesítést is küld a szolgáltató. (Csomagszámmal, az utánvét összegével, a weboldal elérhetőségével, valamint jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.)
A kézbesítés napjának reggelén a szolgáltató újabb értesítést küld a csomag várható kézbesítésének időpontjáról (3 órás időintervallum meghatározásával), valamint a futár elérhetőségéről. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezentúl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén a szolgáltató SMS-értesítést is küld.
A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől péntekig 7:00–20:00 óráig. Telefon: +36 1/802-0265 (normál tarifával hívható belföldi szám).
A házhoz szállítás díja 4000 Ft rendelési értékig belföldre bruttó 600 Ft/csomag/cím, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL
Az hvgkonyvek.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni. A személyes átvétel díja 4000 Ft rendelési értékig 190 Ft/csomag, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.
A személyes átvételre az alábbi budapesti helyszíneken van lehetőség:

Book24.hu Iroda

1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 54. 2. épület 3. emelet (bejárat a Furulya u. felől)
Nyitva tartás:
Hétfő: 12:00-16:00, Kedd-Csütörtök: 10:00-16:00, Péntek: 10:00-12:00, hétvégén: zárva

Book24.hu Raktár

2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
Nyitva tartás:
Munkanapokon: 8:00-16:00

Book24.hu Könyvkuckó Mammut

Mammut I. -1. szint, mozgólépcső (1024 Budapest Lövőház utca 2-6.)
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 12:00 - 20:00, Szombat: 10:00 - 20:00, Vasárnap: zárva

Bioenergetic Kiadó

1132 Budapest, Váci út 34. IV. em.2.
Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök: 8:30-16:30, péntek: 8:30-14:30

CD Galaxis szaküzlet

1119 Budapest, Tétényi út 79.
Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek 9:00 - 17:00

 

A személyes csomagátvétel feltételei
A személyes átvételi pontra rendelt, de át nem vett csomagok a Szolgáltatónak többletköltséget okoznak. Vásárló tudomásul veszi, hogy a megrendelés átvételének elmaradása esetén ez a többletköltség a Vásárlót terheli, a lent részletezett módon.
Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárló által megrendelt csomagot ingyenesen kiszállítja az átvételi pontra, majd maximum 10 munkanapig tárolja a Vásárló által megjelölt személyes átvételi ponton. Amennyiben az átvétel nem történik meg, akkor a Szolgáltató a csomagot visszaszállítja, és a költségei levonását követően visszautalja a Vásárló számára a fennmaradó összeget. Az összeg visszautalásának feltétele a Vásárló bankszámlaszámának, illetve vásárlási azonosítójának megküldése a Szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségére, a Szolgáltató adategyeztetési kezdeményezése alapján.
A személyes átvételi pontokon át nem vett, a Book24 Zrt. raktárába visszaszállíttatott csomagok esetén a következő költségeket vonhatja le a Szolgáltató: 
A futárszolgálatnak fizetett szállítási költséget, amelynek ingyenessége az átvétel hiánya miatt megszűnik: bruttó 890 Ft.
Visszaszállítás díja a raktárba: bruttó 890 Ft.
Meghiúsult átvétel kapcsán felmerülő adminisztrációs költség: bruttó 920 Ft.
Összesen bruttó 2700 Ft.
Amennyiben a csomag értéke nem haladja meg a fenti 2700 Ft-os bruttó értéket, akkor a teljes összeg a Szolgáltatónál marad. Amennyiben a csomag kifizetett értéke nem fedezi a Szolgáltató költségét, abban az esetben a Szolgáltató nem tart igényt a különbözetre. A csomag újbóli küldését kizárólag új megrendelés formájában áll módunkban ismételten elindítani, új megrendelés keretében.


GLS CSOMAGPONT
Magyarországon több mint 650 GLS CsomagPont üzemel, ahová a kézbesítés kérhető.
A GLS CsomagPontok többségében 10:00 és 20:00 óra között vannak nyitva, de sok közülük már korábban is az ügyfelek rendelkezésére áll.
Csomagpontra kért díja 4000 Ft rendelési értékig bruttó 600 Ft/csomag/cím, 4001 Ft rendelési értéktől ingyenes.

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem
konyvfigyelo