Gyere el a Bookupba!

Gyere el a Bookupba!

2024. 04. 23. 11: 24 - 12. 31. 12: 24-ig
BookUp Könyvesbolt

Szeretjük egymás könyveit, tiszteljük egymást munkáját és örülünk, hogy együtt dolgozhatunk.

Kiadóink összefogásából született meg végleges helyszínén a BookUp könyvesbolt.

Nézz be hozzánk, és érezd magad otthon nálunk!

A BookUp Könyvesboltot a 21. Század Kiadó, a Next21 Kiadó, az Animus Könyvek, a Central Könyvek, a Lampion Könyvek, valamint a HVG Könyvek és a HVG Könyvek Junior álmodta és alkotta meg, először pop-up könyvesboltként, 2022 karácsonyán. Akkor kipróbálhattuk, milyen érzés nekünk - 3 független könyvkiadónak - együtt dolgozni, és mennyi tanulással, tapasztalással jár egy saját bolt működtetése. A megannyi emlékezetes élmény és együtt töltött hetek után végül úgy döntöttünk, állandó helyet keresünk a közös álunknak. Ez lett a gyönyörű könyvesboltunk a Pozsonyi úton, a BookUp – ahol a könyvek otthon vannak! Szeretnénk, ha ez egy olyan hely lenne, ahová mindig szívesen térsz be, és ahol munkatársaink, Péter és Edit segítenek majd, hogy könnyebben megtaláld a neked való könyveket.

Kérd hűségkártyánkat, mellyel garantált 15% kedvezménnyel vásárolhatsz könyvesboltunkban. Könyveinket nemcsak Pozsonyi úti boltunkban, de online is megtalálhatod társkiadóink kínálatával együtt, és kiválaszthatod a kedvenceidet 👉 https://bookup.hu/

Várunk szeretettel és többszáz izgalmas, változatos olvasnivalóval. Facebook oldalunkon mindig megtalálod a legfrissebb köteteket!

Címünk: Bookup Könyvesbolt, 1132 Budapest, Pozsonyi út 23.