Gyermek nélkül: a HVG Könyvek és a HVG Extra Pszichológia Magazin pályázata

Gyermek nélkül: a HVG Könyvek és a HVG Extra Pszichológia Magazin pályázata

2022. 02. 15. 00: 00 - 23: 59-ig

„Mi lehetne nagyobb bánat annál, hogy elveszted a gyermekedet, ha nem az, hogy meg sem születik? És mi lehetne nagyobb bátorság annál, hogy gyermeket vállalj, ha nem az, hogy mersz nem vállalni?”

Péterfy-Novák Éva

Szeretnél szülővé válni, de nehezített a folyamat, vagy máshogyan alakult az életed? Esetleg bizonytalan vagy, hogy neked való-e a szülőség? Nyomaszt az a vélekedés, hogy teljes életet csak gyerekkel lehet élni? Nem tudsz mit kezdeni a környezeted elvárásaival, tapintatlanságával? Úgy döntöttél, gyerekmentes életet választasz, és boldog vagy?

--- ÍRD MEG NEKÜNK A TÖRTÉNETEDET! ---

A kiemelkedő írásokat könyvajándékokkal és megjelenési lehetőséggel jutalmazzuk a HVG Extra Pszichológia magazin blogján vagy a hvg.hu könyvrovatában.

Az írásokat 2022. február 15-ig várjuk a [email protected] címre.


A pályázatokat elbírálják: Tanács Eszter, a Nők gyermek nélkül, és a hamarosan megjelenő, Férfiak gyermek nélkül című kötetek szerzője, valamint Szörnyi Krisztina, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője.

Terjedelem: 1000-6000 leütés (szóközökkel).

Kérünk, a pályázatodban jelezd, hogy publikálás esetén milyen névvel, vagy esetleg név nélkül szeretnél megjelenni. A pályázati részvétellel hozzájárulsz, hogy az írásod megjelenjen.