Hogyan indíts el változást egy rajzzal? Ismerd meg Coaching by drawing™ módszert!

Hogyan indíts el változást egy rajzzal? Ismerd meg Coaching by drawing™ módszert!

2021. 11. 29. 18: 00 - 19: 30-ig

A vírushelyzet miatt a rendezvényt elhalasztjuk!!!!

Milyen módon támogathatja a rajz és a vizualizáció egy fontos döntésünk meghozatalát, az önreflexiót, vagy akár az önértékelést? Milyen ábra segíthet túllépni egy elakadáson, vagy kezünkbe venni az életünk irányítását?

A vizualizációnak egyre jelentősebb szerepe van az élet szinte minden területén – így a gondolkodásban és a fejlődésben is. Járdán Tamás, a coaching by drawing™ módszer megalkotója, és szerzőtársa, Pataki Anna szerint a rajzzal támogatott coaching segítségével hatékonyabban indíthatunk el mélyrehatóbb változást.

A program során — és A coaching by drawing című könyvben — a szakemberek egyszerű, a legkülönfélébb helyzetekben is jól használható rajzos coachingeszközöket mutatnak be, amelyeket közül néhányat majd a gyakorlatban is kipróbálhatunk. Akár hivatásos coachként, akár a coachingszemléletű vezetés híveként, tanárként, edzőként vagy egyéb segítő szakma képviselőjeként támogatunk másokat a változásban, vagy ha saját magunkat fejlesztjük, a módszer nyújtotta eszközök komoly segítségünkre lehetnek.

Az est moderátora: Osvárt Andrea

Helyszín: MÜPA, Üvegterem

Időpont: 2021. november 29., 18.00-19.30

Jegyár: 1500 Ft, amelyből 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható.

Járdán Tamás stratégiai tanácsadó, felsővezetői és teljesítménycoach. Programtervező matematikus diplomáját a Debreceni Egyetemen, MBA-diplomáját pedig a Buckinghamshire-i Új Egyetemen szerezte. Magyarországon az elsők között lett minősített mesterszintű coach (MCC Master Certified Coach). Elkötelezett buddhista gyakorló. VI. danos dzsúdómester; többszörös magyar bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes dzsúdó formagyakorlatban.

Pataki Anna üzletviteli tanácsadással és coachinggal foglalkozik, valamint kommunikációs és vezetőfejlesztési tréningeket tart. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát. Elkötelezett az Erőszakmentes kommunikáció mindennapi gyakorlása és népszerűsítése iránt. Rajong az irodalomért, és lételeme a sport: futott maratont, ejtőernyőzött, küzdősportol és kettlebellezik. Férjével és két gyermekükkel Budapesten él.