Mi együtt - 3. epizód: Hogyan teremtsünk harmóniát egymással? Benne vagyok – és benne tudok maradni – a kapcsolatomban?

Mi együtt - 3. epizód: Hogyan teremtsünk harmóniát egymással? Benne vagyok – és benne tudok maradni – a kapcsolatomban?

2022. 06. 22. 00: 00 - 11. 30. 00: 00-ig

„Gyerekeink, szüleink, nagyszüleink, testvéreink, társunk – és önmagunk megismerésével, elfogadásával mi, együtt tehetünk legfőbb értékeinkért, a kapcsolatainkért.”

A HVG Pszichológia beszélgetés-sorozatának szakértő vendége L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, integratív hipnoterapeuta.

Házigazda: Szörnyi Kriszta, a HVG Extra Pszichológia magazin főszerkesztője.

1. epizód: Hogyan találjunk megfelelő párra? A párkereséstől az intimitásig (premier: 2022. május 25.)

2. epizód: Mi köze a szüleimnek a kapcsolatomhoz? A szüleim és a párkapcsolatom (premier: 2022. június 8.)

3. epizód: Hogyan teremtsünk harmóniát egymással? Benne vagyok – és benne tudok maradni – a kapcsolatomban? (premier: 2022. június 22.)

4. epizód: Mindig kell egy család… Kikből lesz egy család? Családdá válás, együttélés, elengedés (premier: 2022. július 6.)

5. epizód: Gyereknevelés, testvérkonfliktusok (premier: 2022. július 20.)

6. epizód: Harmóniában a család különleges lényével, a kamasszal (premier: 2022. augusztus 3.)

Ha podcasten követné a sorozatot, akkor itt tudja kiválasztani a felületet.

Ha YouTube-on hallgatná a beszélgetést, akkor itt tud feliratkozni a HVG Pszichológia csatornájára.


L. Stipkovits Erika klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, integratív hipnoterapeuta, a Személyiségfejlesztő Akadémia alapító-igazgatója. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik pszichés és személyiségzavarok, családi, párkapcsolati és életvezetési problémák feltárásában és kezelésében. Számos helyen tanít, rendszeresen publikál és országszerte tart előadásokat. Az Integratív Pszichoterápiás Egyesület elnökségi tagja, a Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Pszichológiai Társaság tagja, akinek a HVG Könyveknél megjelent könyvei itt érhetők el.

Személyiségfejlesztő Akadémia

Érzelmi intelligenciafejlesztő és személyiségfejlesztő képzés 2017. óta L. Stipkovits Erika szakmai vezetésével. Gyakorlaton és tapasztaláson alapuló, önbizalom- és önbecsülésfejlesztő, konfliktus- és stresszkezelő, hatékonyság- és motivációnövelő szakképzés azoknak, akik egy új szakmát tanulnának miközben saját maguk is szeretnének fejlődni.