Régi receptek, mai desszertek
Dobostorta, mákos guba, zserbó, hókifli és isler – mindenki ismeri és szereti őket, és édes emlékeket idéznek fel.
A nagymama utánozhatatlan, pihepuha mézes krémese; a kókuszkocka, amelyet kisgyerekként is boldogan mártogattunk a csokiba, majd a kókuszreszelékbe; a családi ünnepek elmaradhatatlan Eszterházy-tortája…
Ötvös Zsuzsanna cukrászséf új könyvében 30 jól ismert, klasszikus receptet alakít át a mai ízlésnek megfelelően, nagyrészt a francia cukrászatra épülő technikákkal, légiesebb állaggal, a megszokottnál kevesebb cukorral, de annál több természetes alapanyaggal.
A könyvbemutatón a szerzővel Oláh Andrea beszélget.
2020. november 17., 18:00
A program élőben lesz elérhető a HVG Könyvek Facebook csoportjában is: https://www.facebook.com/groups/azvagyamitolvasol