Tedd rendbe az életed – hogy elérhesd a céljaid!

Tedd rendbe az életed – hogy elérhesd a céljaid!

2021. 06. 09. 17: 00 - 18: 30-ig
Városmajori Szabadtéri Színpad

Nehezen összpontosítasz egy-egy feladatra, minden kósza gondolat eltereli a figyelmed? Nem tudod, hogyan teremts rendszert és állandóságot a mindennapjaidban? Itt az idő rendezni az életed!

Még ha nem is veszed észre, közérzetedre és hatékonyságodra hatással van az a közeg, amelyben élsz. Ha soha nem találsz meg semmit, szinte megfulladsz a felesleges holmiktól, és képtelen vagy az állandóan halogatott munkáid végére érni, káosz vesz körül, ami stresszhez és időpazarláshoz vezet. A célom, hogy a lehető legtöbbet hozzam ki magamból, anélkül, hogy átlépnék a határaimon és kizsigerelném magamat. Az egyensúly és a tudatosság nagyon fontos az életemben – vallja Viszkok Fruzsi, aki amellett, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb nőknek szóló videóblogját vezeti, határidőnaplót és élettervezőt ad ki, és egy sikeres podcastot is készít.

A Tedd rendbe az életed című könyvben – és a könyvbemutató beszélgetésen – megtudhatod, hogyan tehetsz rendet az otthonodban, a teendőidben és a gondolataidban egyaránt. Viszkok Fruzsi hasznos tanácsokkal, személyes történetekkel és bevált tippekkel segít céljaid elérésében, a felesleges stressztől megszabadulva pedig azt az életet élheted, amire mindig is vágytál.

Viszkok Fruzsival új könyvéről és a harmóniáról Szabados Ágnes beszélget.

Időpont: 2021. június 9., 17:00-18:00

Könyvdedikálás az előadás után: 18:00-18:30.

Helyszín: Városmajori Szabadtéri Színpad, 1122 Budapest, Városmajor 6835/17 hrsz.

Ár: 2500 Ft. A jegy árából 1500 Ft a helyszínen HVG könyvekre levásárolható. (Könyvenként egy kedvezmény vehető igénybe.)


Fontos tudnivalók a jegyvásárláshoz: a jegyek csak védettségi igazolvánnyal és személyazonosító okmány felmutatásával együtt érvényesek. A 18. életévét be nem töltött személy belépése – védettségi igazolvány nélkül – csak felügyeleti jogot gyakorló felnőttel, szülővel lehetséges. További részleteket a Városmajori Szabadtéri Színpad oldalán, itt talál.