5000 forint értékű könyvutalvány

Az utalvány a vásárlástól számított 1 éven belül használható fel kizárólag a HVG Könyvek webáruházában.

A könyvutalványt a megrendelés leadásakor bankkártyával vagy előre utalással tudja kifizetni, utánvétes kiszállítására nincs lehetőség. Ha könyvet is tesz a csomagba, akkor azt is előre kell fizetnie. Rendszerünk a fizetést követően azonnal elküldi Önnek az utalványt a regisztrációs emailcímre. Az utalvány kinyomtatható, továbbküldhető, azonnal felhasználható vásárlásra.


Az utalvány felhasználása a webboltban:
Az utalvány számát és ellenőrző kódját a Vásárlás ellenőrzése oldalon, a megrendelés leadásának utolsó lépéseként tudja beírni a megfelelő mezőkbe (https://hvgkonyvek.hu/megrendeles-veglegesites).
Ha egyszerre több utalványt kíván felhasználni, az utalványok számát és az ellenőrző kódokat egymást követően kell beírni a megfelelő mezőkbe, és egyenként kell érvényesíteni azokat. Az utalvány értékéből nem áll módunkban pénzt visszatéríteni, az utalvány egy alkalommal használható fel, egy összegben, egy megrendelés esetén. Ha a megvásárolt termék(ek) ára magasabb az utalvány értékénél, a különbözetet egyéb fizetőeszközzel (bankkártyás fizetés, előre utalás) kell kiegyenlíteni.


Borító ár: 5000 Ft
Aktuális ár: 5000 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5000 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Megjelenés 2021. 06. 07.