A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánkOlvasson bele könyvünkbe!

A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk

Hogyan formálják át mindennapi életünket az egymásra ható új technológiák?

Mi történik, ha a mesterséges intelligencia vagy a virtuális valóság betör a 3D nyomtatás, illetve a robotika világába? Miképpen formálják át az egymást erősítő technológiák napjaink vezető iparágait? Milyen változások várhatók a táplálkozás, a közigazgatás és a környezetvédelem területén?
A technológia minden elképzelést felülmúló sebességgel fejlődik, és ennek köszönhetően a következő évtizedben soha nem tapasztalt átalakulás várható. Peter H. Diamandis jövőkutató és Steven Kotler tudományos író megvizsgálják, hogyan befolyásolják az exponenciálisan gyorsuló technológiai fejlődés újabb hullámai hétköznapi életünket és társadalmunk működését.
A szerzőpáros a technológiai konvergencia tudományát kutatva a legkülönfélébb területek – kereskedelem, oktatás, egészségügy és pénzügy – újjászületését vázolja fel. A jövő gyorsabban itt lesz, mint gondolnánk lebilincselő olvasmány, amely a küszöbön álló fantasztikus jövőnkbe enged bepillantást.


Borító ár: 5500 Ft
Korábbi ár: 4125 Ft
Aktuális ár: 4675 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4400 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 160x235 mm
Megjelenés 2020. 10. 22.
Terjedelem 312 oldal
ISBN 9789633049747

A szerzőkről

Peter H. Diamandis

PETER H. DIAMANDIS a The New York Times sikerkönyves szerzője és több mint húsz high-tech vállalat alapítója. Az XPRIZE alapítója és elnöke, a Szingularitás Egyetem, valamint a Human Longevity Inc., a Celularity és a Bold Capital Partners társalapítója. Molekuláris genetikai és űrtechnológiai diplomát szerzett az MIT-n és orvosit a Harvardon. 2014-ben a Fortune magazin „a világ ötven legnagyobb vezetője” közé választotta.

Steven Kotler

STEVEN KOTLER a The New York Times sikerkönyves szerzője, díjnyertes újságíró, valamint a Flow Research Collective alapítója és ügyvezető igazgatója. Számos könyve jelent meg, műveit kétszer jelölték Pulitzer-díjra, és több mint negyven nyelvre fordították le. Cikkei többek között a The New York Times Magazine, a The Atlantic, a Wired, a Forbes és a Time hasábjain jelentek meg.