A tudás enciklopédiája – TörténelemOlvasson bele könyvünkbe!

A tudás enciklopédiája – Történelem

A múlt, ahogy még sosem láttad

Utazz vissza az időben, és vegyél részt egy izgalmas mamutvadászaton, menetelj római katonaként, vagy repülj a Wright fivérekkel az első repülőgépen! Fedezd fel, milyen volt a mindennapi élet a középkorban, és hogyan alakították át a világot az olyan forradalmi találmányok, mint a nyomda. Ismerd meg a világtörténelem kulcsfontosságú személyeit, helyeit és eseményeit lenyűgöző számítógépes grafikák segítségével!
Ez a kalandos időutazás különböző korokon és kontinenseken keresztül vezeti végig az olvasót, bemutatva az emberiség történetének legfontosabb mérföldköveit a kezdetektől egészen napjainkig. Az élvezetes és szemléletes leírások révén betekintést nyerhetünk az őskori emberek mindennapjaiba, a római légiók életébe, és tanúi lehetünk az emberi találékonyság diadalának a nagy találmányok révén.
Látványos grafikák és illusztrációk kíséretében a könyv bemutatja, hogyan éltek és dolgoztak az emberek a különböző történelmi korszakokban, milyen hatalmas hatással voltak az egyes találmányok és felfedezések a világra, és hogyan formálták az egyes események a történelmet. A könyv külön figyelmet szentel a világtörténelem meghatározó alakjainak, akik tetteikkel és gondolataikkal alakították a jövőt, és a helyszíneknek, ahol ezek az események megestek.
Ez a lenyűgöző időutazás nemcsak a történelem szerelmeseinek nyújt felejthetetlen élményt, hanem minden érdeklődőnek, aki szeretne többet megtudni az emberiség múltjáról és a világot formáló eseményekről. Engedd, hogy a könyv elkísérjen az idő folyamán, és ismerd meg közelebbről az emberi történelem legizgalmasabb pillanatait!

Borító ár: 8900 Ft
Korábbi ár: 6675 Ft
Aktuális ár: 7565 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
7120 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 261x309 mm
Megjelenés 2022. 11. 29.
Terjedelem 208 oldal
ISBN 9789635652082