Bármire készen – GTD

Bármire készen – GTD

52 alapelv a hatékonyság növeléséhez

Hogyan enyhítsünk a túlterheltségen a mindennapi stressz szorításában?
Miért nem jó, ha egyszerre sok mindent igyekszünk fejben tartani?
Hogyan akadályozhatjuk meg a kiégést?
Miként segíti a kreativitást a rendszerezettség?

David Allen, az elismert vezetési tanácsadó és coach, Hatékonyságnövelés stresszmentesen című bestsellerében megmutatta, hogyan vehetjük vissza az irányítást mindennapjaink felett a GTD® (Getting Things Done) módszertanának segítségével. Legújabb könyvében a szerző új, inspiráló gondolatokat és gyakorlati tanácsokat kínál, amelyek még mélyebben bemutatják a GTD alapelveinek hátterét és filozófiáját.
Ez a könyv mind a gyakorló GTD-felhasználóknak, mind pedig a módszertan alapjaival éppen csak ismerkedő kezdőknek hasznos olvasmány lehet. Segítségével elvarrhatjuk az elvarratlan szálakat, a lényeges feladatokra koncentrálhatunk, és hatékony struktúrákat hozhatunk létre mind munkánkban, mind magánéletünkben. Így a mindennapokban szokássá tehetjük a hatékonyságot, maximálisan kihasználhatjuk képességeinket, és bármit megvalósíthatunk, amit csak szeretnénk.


„David Allen páratlan szakember a hatékonyság területén. A kötetben ismertetett 52 alapelv egyszerre filozófiai és mégis roppant gyakorlati, bemutatva a GTD egyedi mélységét, amely minden más idő- és feladatmenedzsment-módszertantól megkülönbözteti.”
Nagygyörgy Tibor, a Biggeorge Holding és az Otthon Centrum alapítója, tulajdonosa, a Biggeorge Property Nyrt. vezérigazgatója

„Már jó ideje ismerem a GTD alapelveit, amelyek mérhetetlen segítséget jelentenek az időbeosztásban és a hatékonyság növelésében. A Bármire készen kiváló kiegészítő kötet a módszert már ismerőknek, de önmagában is megállja a helyét, mert gyors és motiváló olvasmány. Megadja a kezdőlökést a GTD alkalmazásához, és segít rendet teremteni az elménkben. Jó szívvel ajánlom a legelfoglaltabb olvasóknak is.”
Juhász Attila, az Újház Zrt. igazgatóságának elnöke

„Micsoda lelkesítő ízelítő a nem mindennapi észjárásból! A hatékonyabb élethez adott hathatós, gyakorlati tanácsok részletesen kidolgozottak, ugyanakkor átláthatóan egyszerűek. David Allen mesterien párosítja a józan észt az emelkedettséggel.”
Arianna Huffington, a The Huffington Post társalapítója, a Thrive Global alapító-vezérigazgatója

David Allen vezetési tanácsadó, vezetői coach és oktató, aki a The David Allen Company elnökeként tevékenykedik. Ő dolgozta ki a világszerte elismert GTD® (Getting Things Done) hatékonyságnövelő módszert. Vállalata olyan információs, oktatási és coachingtermékeket fejleszt, amelyek célja a személyes és interaktív hatékonyság növelése. A hatékonyság témakörében David Allent a világ egyik legbefolyásosabb gondolkodójának tartják. Olyan neves szervezetek vezérszónokaként és oktatójaként ismert, mint a General Mills, a The Ford Foundation, a Merck, a Világbank és a New York Life. Munkájáról és módszertanáról a Fortune, a Fast Company, a The Wall Street Journal, a Los Angeles Times és a The Atlantic is beszámolt.

David Allen szerzőként is kiemelkedő, művei között szerepel a The New York Times sikerlistáját vezető Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD: Az időmenedzsment új módszertana, valamint a GTD-munkafüzet – 10 feladat a stresszmentes hatékonyságnöveléshez és a Haladj a dolgaiddal – Időmenedzsment fiataloknak. Könyvei praktikus útmutatókat kínálnak a hatékonyság növelésére és az időmenedzsment új perspektíváit nyitják meg az olvasók előtt.

Borító ár: 5900 Ft
Aktuális ár: 4130 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4130 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 145x210 mm
Megjelenés 2023. 05. 12.
Terjedelem 224 oldal
ISBN 9789635653560

A szerzőről

David Allen

David Allen vezetési tanácsadó, vezetői coach és oktató. A The David Allen Company elnöke, a GTD® (Getting Things Done) világhírű hatékonyságnövelő módszer kidolgozója. Vállalata információs, oktatási és coachingtermékeket állít elő a személyes és interaktív hatékonyság fokozására. A hatékonyság témakörében a világ egyik legbefolyásosabb gondolkodójának tartják, és olyan szervezetek vezérszónoka és oktatója, mint a General Mills, a The Ford Foundation, a Merck, a Világbank és a New York Life. Tevékenységéről többek között a Fortune, a Fast Company, a The Wall Street Journal, a Los Angeles Times és a The Atlantic hasábjain olvashatunk. A The New York Times sikerlistáját vezető Hatékonyságnövelés stresszmentesen – GTD: Az időmenedzsment új módszertana, valamint a GTD-munkafüzet – 10 feladat a stresszmentes hatékonyságnöveléshez és a Haladj a dolgaiddal – Időmenedzsment fiataloknak című könyvek szerzője.