Demény – Nektek ugatok

Demény – Nektek ugatok

„Magányos vagy? A kutyának se kellesz? Kellene valami életcél, ami miatt reggel érdemes felkelni? Fogadj örökbe egy kóbor állatot, és olyat tanulhatsz tőle, amit ti, kétlábúak, képtelenek vagytok önállóan elsajátítani: feltétlen szeretetet. Ha ezt tudod, mindent tudni fogsz. Csak kell hozzá egy négylábú szellemi vezető. Meg némi töpi.”

Demény, az ország vizslája, legismertebb celEBe, szabadszájú véleményvezére és leghatékonyabb gazditrénere. Deményista tanait, gazditartási tanácsait kétlábúak tízezrei követik.

Demény, a négylábú bestselleríró Nektek ugatok című könyve a 2014-ben megjelent, nagy sikerű Most én ugatok átkutyult, javított, bővített kiadása örökérvényű igazságokkal, új történetekkel és több mint 30 fotóval. Nélkülözhetetlen alapmű őrült rajongóknak és kezdő kutyatartóknak is. Az elmúlt 10 év vidám és szívszorító történésein túl összefoglalja a gazditartás alapjait, de mesél fáradságos munkájáról is, hogy a jövőnk valódi kutyavilág legyen.

Egyedi humorral fűszerezett sorai egyben görbe tükröt is állítanak a magukat felsőbbrendűnek tartó kétlábúaknak.

„Népemnek, a végtelen rajongásért és a töpiért,

amiből azért lehetett volna több.

És mindenkinek, aki szeretett valaha kutyát.”

Demény és a falkatagok fotóit a Vizslafotózás (www.vizslafotózás.hu) készítette.

A könyv bevételéből az Eszkuláp Állatvédő Egyesületet támogatjuk.

Borító ár: 4490 Ft
Korábbi ár: 3368 Ft
Aktuális ár: 3817 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3592 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 145x200 mm
Megjelenés 2021. 11. 25.
Terjedelem 300 oldal
ISBN 9789635651634

A szerzőről

Magos Judit

Magos Judit

Egerben született, a Miskolci Egyetemen végzett középiskolai tanár. Írói sikereit Demény nevű örökbefogadott magyar vizslájának köszönheti, aki több Aranykönyv-díjas regény szerzője. Népszerű közösségi oldalával az állatvédelem elhivatott támogatója. Célja, hogy elfogadóbb, a társadalmi problémákra érzékeny olvasókat neveljen, ezért kutyaszemmel mutatja be a világot.