Human Design – Életre tervezve

Human Design – Életre tervezve

Fedezd fel és kövesd céltudatosan egyedi életutadat!

Modern nyugati társadalmunkban mindenkire ugyanazok a szabályok érvényesek, ugyanabban az oktatási rendszerben nevelkedünk, ugyanolyan szociális és kulturális hatások érnek minket. Ez alatt az uniformizáltság alatt azonban ott rejlik lényünk egyedisége és annak végtelen lehetőségei – ezeket tárhatjuk föl a Human Design segítségével.
A nyugati asztrológia, a csakrarendszer, a Ji csing, a kabbalista gondolkodás bölcsességét és a modern tudomány ismereteit kombináló Human Design olyan összetett önismereti rendszer, amellyel feltérképezhetjük képességeinket, tulajdonságainkat, motivációinkat, megismerhetjük önmagunkat és az életfeladatunkat.

- A Human Design öt alapvető energiatípust határoz meg. Az energiatípusunk azt mutatja meg, mire való az energiánk, hogyan veszünk részt a világ működésében. Ha például egy projektet nézünk, azt a Manifesztorok kezdeményezik, és a Generátorok és a Manifesztáló Generátorok valósítják meg. A Projektorok feladata az irányítás, a Reflektoroké pedig a visszajelzés, hogy ki hogyan teszi a dolgát.
- Minden energiatípushoz tartozik egy stratégia, egy optimális működés, amelyet követve a típusunkkal összhangban cselekedhetünk.
- Az autoritásunk egy belső útmutató, amely segít, hogy a fontos döntéseket a saját igazságunkra alapozva hozzuk meg. Az ilyen döntések vezethetnek el ahhoz az élethez, amelyre születtünk.
- A stratégia és az autoritás együtt megbízható navigációs rendszert alkot, amellyel képesek leszünk önazonos életet élni, és megvalósítani az életcélunkat.
- Mindannyiunknak van egy profilunk is, azaz egy személyiségtípusunk. Ez az, ahogyan az energiatípusunk megnyilvánul, vagyis ami az energiáinkból számunkra és a körülöttünk lévők számára láthatóvá válik.

Fogadjuk el azt, akik vagyunk, és éljünk hiteles, önazonos életet! Valósítsuk meg mindazt, amire születtünk!

Borító ár: 6500 Ft
Aktuális ár: 5525 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5200 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Karton
Méret 170x225 mm
Megjelenés 2024. 07. 15.
Terjedelem 176 oldal
ISBN 9789635655328