Ismerd fel a város hangjait!

Ismerd fel a város hangjait!

Kis járműrajongók hangoskönyve


Egy forgalmas nagyvárosban minden járműnek sajátos hangja van, ami hozzájárul a városi zsongáshoz és karakteréhez. De vajon melyik hang melyik járműhöz tartozik, és miért fontosak ezek a hangok?

Az esti városban például a rendőrautó gyakran felismerhető a távolból is, köszönhetően az ismert szirénázásának, ami figyelmezteti a közlekedőket a közeledésére. Ez a figyelmeztető hang jelzi a sürgős beavatkozást, és segít a járműnek az úton való haladásban.

A leggyorsabb közlekedési eszköz lehet a metró, amely suhanása miatt könnyen felismerhető, és sok nagyvárosban alapvető része a tömegközlekedésnek. A metrók jellegzetes zajai egyedi hangulatot kölcsönöznek a városnak, és sokak számára ikonikus hangokká váltak.

De miért jó kerékpározni a városban? A kerékpár halkabb hangja révén kevésbé zavarja a környezetet, emellett a városi közlekedés egyik leghatékonyabb és környezetbarát módja. A kerékpározás lehetővé teszi a gyors és rugalmas közlekedést a városi forgalomban, miközben lehetővé teszi a környezet élvezetét és a friss levegőt.

Az ilyen és hasonló hangok fokozzák a városok hangulatát és élettel töltik meg az utcákat. És most, csak egy gombnyomásra vagyunk attól, hogy bármikor meghallgathassuk ezeket a hangokat, és elmerülhessünk a városi dzsungel zenei szimfóniájában.

Borító ár: 5900 Ft
Aktuális ár: 5015 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4720 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 160x230 mm
Megjelenés 2023. 11. 10.
Terjedelem 20 oldal
ISBN 9789635653645