Mi jár a kamasz fejében? Olvasson bele könyvünkbe!

Mi jár a kamasz fejében?

Gyakorlati gyermekpszichológia mai szülőknek

„AZT VESZEK FEL, AMIT AKAROK.”

„ANNYIRA CIKI VAGY!”

„MINDIG ÉN VAGYOK A HIBÁS.”


Vajon mi rejlik kamasz gyerekünk hasonló mondatai mögött?


Ez a páratlanul gyakorlatias könyv a tinédzsereket nevelő szülőkhöz szól. Tudományos magyarázatot ad a kamaszkor jelenségeire, feltárja a viselkedésük mögött rejlő okokat, és megmutatja, hogyan reagálhatunk a legmegfelelőbben – az adott pillanatban és hosszú távon.

A könyvben szereplő több mint 100 mindennapi helyzet segítségével megtudhatjuk, mit tegyünk, amikor gyerekünk ránk csapja az ajtót, és hogyan kezeljük például az online biztonságával, a szorongásával, az iskolai teljesítményével és a szexualitásával kapcsolatos kérdéseket.

Fedezzük fel, mi kell a támogató környezet és kommunikáció kialakításához, és hogyan segíthetünk gyermekünknek, hogy kiegyensúlyozottan és elégedetten élje meg a kamaszkorát.

Borító ár: 4900 Ft
Aktuális ár: 4165 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3920 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Puha kötés
Méret 233x195 mm
Megjelenés 2021. 04. 15.
Terjedelem 224 oldal
ISBN 9789635650255

A szerzőről

Dr. Angharad Rudkin

Dr. Angharad Rudkin klinikai szakpszichológus, a Brit Pszichológusok Szövetségének tagja. Húsz éve dolgozik gyerekekkel, kamaszokkal és családokkal. Angharad magánpraxist vezet, valamint klinikai gyermekpszichológiát tanít a Southamptoni Egyetemen. Rendszeresen publikál cikkeket brit újságokban és magazinokban a család és a gyermek harmonikus életéről, és szakértőként működik közre a londoni Metro napilapnál. Rendszeresen szerepel a tévében és a rádióban mint gyereknevelési és családügyi tanácsadó.