Carol Vorderman

Segíts a gyerekednek! - Tanulási technikák lépésről lépésre

A motivációtól a vizsgáig

Az iskolai sikerekhez és a hatékony tanuláshoz mindenkinek másfajta támogatásra van szüksége: van, akinek a magabiztosságát kell növelni, másoknak a stresszkezeléséhez kell segítség vagy éppen a tanulnivaló rendszerezése, a prioritások felállítása jelenti a megoldást. A hiánypótló könyv abban segít, hogy mindenki megtalálja a számára ideális tanulási stílust és technikát.
A Tanulási technikák lépésről lépésre színes ábrákkal, lépésről lépésre mutatja be a könnyen elsajátítható módszereket a tanuláshoz, vizsgázáshoz, motiváláshoz, ismétléshez, online tanuláshoz, stresszkezeléshez, de akár egy prezentáció megtartásához is találunk benne praktikus tippeket.
A könyvet a felső tagozatosok már önállóan is használhatják, de ajánljuk egyetemistáknak, szülőknek és nem utolsósorban a tanároknak is.
Tanulási technikák
Interaktív program gyerekeknek és szülőknek a Könyvfesztiválon
Az iskolai sikerekhez és a hatékony tanuláshoz fontos megtalálni a gyereknek legmegfelelőbb tanulási stílust és támogatást.
Tanulási műhelyünkön a gyerekek (és a szülők) játékos gyakorlatok keretében megismerhetik, mekkora a memóriaterjedelmük, milyen a koncentrációs képességük, a teljesítménymotivációjuk és tanulási stílusuk, valamint azt, hogyan működik az ember emlékezeti és figyelmi rendszere.
Programvezető: Mersdorf Anna tanácsadó pszichológus és tanulásmódszertani tréner – kötet szaklektora –, aki a Károli Gáspár Református Egyetem oktatója és a Semmelweis Egyetemen a diákoknak tanácsadást és vizsgafelkészítő tréningeket is tart.
Helyszín: Gyerek(b)irodalom, D épület, Millenáris
Időpont: 2017. április 23., 11:30

15%
3900 Ft
Internetes ár: (-15%) 3315 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 3120 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: Nem rendelhető
Borító Puha kötés
Méret 194x235 mm
Megjelenés 2017. 04. 11.
Terjedelem 256 oldal
ISBN 9789633044315