Szokj rá a coacholásra!Olvasson bele könyvünkbe!

Szokj rá a coacholásra!

Beszélj kevesebbet, kérdezz többet, és hozd ki a csapatod tagjaiból a maximumot!

Miért kell vezetőként rászoknunk a coacholásra?

Hogyan kerülhetjük el a mikromenedzselés csapdáját?

Miként lehetnek valóban építők a coachingbeszélgetések?

Vezetőként sokszor egyszerűbbnek tűnik, hogy megmondjuk másoknak, szerintünk mit kell tenniük, vagy hogy megoldjunk helyettük egy-egy problémát. Pedig ez hosszú távon nem célravezető, mivel túlterheljük magunkat. A coacholás lényege, hogy egyszerű, jól megfogalmazott kérdésekkel támogassuk és fejlesszük csapatunk tagjait.

A téma elismert szakértője, Michael Bungay Stanier könyvében a legfrissebb idegtudományi és pszichológiai kutatásokra támaszkodva bemutatja a hét legfontosabb kérdést és használatukat. Ha a kérdezést mindennapos rutinná tesszük, akkor mindössze tízperces, jól strukturált coachingbeszélgetésekkel nemcsak fókuszáltabbak és rugalmasabbak leszünk, de jelentősen növelhetjük munkatársaink önállóságát és teljesítményét.

„Napjainkban a coachingszemlélet az egyik kulcsa annak, hogy hatékonyabban kommunikálhassunk vezetőként és életünk valamennyi területén egyaránt. Michael Bungay Stanier nemcsak nagyon jól használtható módszert ad, de segít abban is, hogy beépítsük a mindennapokba – akár már holnaptól.”

Bincze Bea PCC, executive coach

Business Coach Kft.

Borító ár: 4200 Ft
Korábbi ár: 3150 Ft
Aktuális ár: 3570 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3360 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Puha kötés
Méret 125x175 mm
Megjelenés 2020. 07. 28.
Terjedelem 272 oldal
ISBN 9789633049280

A szerzőről

Michael Bungay Stanier

Michael Bungay Stanier különleges adottsága, hogy a fontos és összetett elméleteket a hétköznapi ember számára is érthető, gyakorlatias tudássá alakítsa, amelynek segítségével jó irányba mozdíthatják a világot.

Szokj rá a coacholásra! című könyve az évszázad legkeresettebb coaching témájú műve, több mint 1 millió példányban kelt el, és felkerült a The Wall Street Journal bestseller-listájára. A Thinker50 2019-ben a coaching első számú szellemi vezetőjének nevezte.

Az oktatással és fejlesztéssel foglalkozó Box of Crayons alapítója, amely szervezeteknek – többek között a Microsoftnak, a Salesforce-nak és a Guccinak – segít abban, hogy a kíváncsiság erejével formálják kultúrájukat. Jelenleg a MBS.works vezetője, ahol az emberek a változások elindításához szükséges tisztánlátásra és magabiztosságra tehetnek szert, és közösségre találhatnak.
További információ: https://www.mbs.works/