SzuperdiákOlvasson bele könyvünkbe!

Szuperdiák

Ötletek a hatékony tanuláshoz és a sikeres vizsgázáshoz

Szeretnél jobb eredményeket elérni az iskolában?

Brillíroznál a szóbeli és az írásbeli vizsgákon?

Tökéletesen felkészülnél a prezentációidra?

Eleged van a stresszből és az idegeskedésből?

Olav Schewe közepes tanuló volt az általános iskolában, végül szuperdiáknak bizonyult a világ legjobb egyetemein. Mi volt a titka? Rájött, hogy iskolai előmenetelünk elsősorban nem attól függ, mennyire vagyunk okosak – sokkal inkább az számít, hogyan tanulunk, milyen technikákat használunk a vizsgákon, és mennyire tudjuk motiválni magunkat.

Azóta is az iskolai sikerhez vezető módszereket kutatja, hogy mások számára lerövidítse és megkönnyítse az általa megtett hosszú utat. A Szuperdiákban mindent megtalálsz, amit tudnod kell, hogy sikeres legyél, és hatékonyabban teljesíts tanulmányaid során.

Csak rajtad múlik! Vágj bele, hogy minél előbb te is szuperdiák lehess!

Borító ár: 3500 Ft
Aktuális ár: 2450 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
2450 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Puha kötés
Méret 145x210x13 mm
Megjelenés 2020. 10. 05.
Terjedelem 248 oldal
ISBN 9789633049907

A szerzőről

Olav Schewe

Az általános iskola felső tagozatát meg erős közepes eredménnyel záró norvég Olav Schewe a középiskolát a legjobb tanulmányi átlaggal, osztályelsőként végezte el. Ezt követően közgazdaságtant tanult a Norvég Gazdasági Egyetemen es a Kaliforniai Egyetem Berkeley kampuszan. Miután néhány évig közgazdászként dolgozott Osloban, bejutott a tekintélyes hírnévnek örvendő Oxfordi Egyetemre, ahol az évfolyam egyik legjobb eredményével szerzett mesterdiplomat. A hatékony tanulásról szóló könyve, a magyarul is megjelent Szuperdiák amellett, hogy Norvégia legnagyobb példányszámban eladott, tanulási technikákat bemutató kötetévé vált, nemzetközi bestseller lett – 18 különböző nyelvre fordították le.