Természetes szépségápolás csomag

A csomag tartalma: Természetes szépségápolás című könyv és egy Dalton Bio Cellulóz Hydro Lift maszk

Ápolja a bőrét a természet erejével! Használja ki a lehetőséget, és próbálja ki a Dalton Marine Cosmetics prémium hidratáló és ráncfelöltő arcmaszkját!

A Dalton jóvoltából most a Természetes szépségápolás című könyvünket és a Dalton Bio Cellulóz Hydro Lift maszkot együtt 55% kedvezménnyel tudja megvásárolni, 10 540 Ft helyett 4743 Ft-ért.

RÉSZLETEK:

Természetes szépségápolás: Alapanyagok és receptúrák a bőr és a haj egészségének megőrzéséért

A könyvben található több mint száz recept segítségével megalkothatjuk saját szépségápoló készítményeinket, amelyek ragyogóbbá és élettelibbé teszik bőrünket és hajunkat, ráadásul a környezetre sem ártalmasak. A javasolt élelmiszerek fogyasztásával, a bemutatott masszázstechnikák és szépségápolási rutinok alkalmazásával nap mint nap tehetünk azért, hogy testileg-lelkileg egészségesebbek és energikusabbak legyünk.

Bolti ár: 5900 Ft

Dalton Bio Cellulóz Hydro Lift maszk, amely tökéletes hidratálást és táplálást kínál, és használata nagyon egyszerű és kényelmes. A plankton kivonat komplex formula és a nagy dózisú hyaluronsav szinergikus hatása miatt mindössze egy alkalmazás után 16%-kal csökkenti a ráncok mélységét.

Bolti ár: 4640 Ft

A könyv és a maszk a bolti árhoz képest 10 540 Ft helyett 55% kedvezménnyel, 4743 Ft-ért vásárolható meg.

55%
10540 Ft
Internetes ár: (-55%) 4743 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-60%) 4216 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Megjelenés 2021. 11. 15.