KARÁCSONYI KEDVEZMÉNYEK ÉS ÜNNEPI KISZÁLLÍTÁS
A legjobb meglepetéseken töröd a fejed? Jó helyen jársz, hiszen mindenkinek van egy jó könyvünk! A jó hír az, hogy most valamennyi könyvünket a borítón feltüntetett árhoz képest 25% kedvezménnyel teheted kosaradba, sőt 12 000 Ft feletti könyvvásárlásnál egy ajándékkönyvet is választhatsz*! Ha pedig szeretnéd meghagyni a választást a megajándékozottnak, akkor ajánljuk könyvutalványainkat.
*Az ajándékkönyves akciónk és a 25%-os kedvezmény 2024. 01. 07-ig érvényes. A kedvezmény a borító árból kerül levonásra. Az ajándékkönyvet 12 000 Ft feletti könyvvásárlásnál a Pénztár oldalon tudod kiválasztani, jelenleg az alábbi 3 könyv közül (a készlet függvényében az ajándékkönyv változhat): CHARLOTTE MILNER: A méhek világa // DANNY FINGEROTH: A hihetetlen Stan Lee // MAGOS JUDIT: Demény
A fenti akciók a könyvutalványokra nem vonatkoznak.

Ünnepi kiszállítás a webshopban
Az karácsony előtti időszakban 2-6 munkanapos kiszállítási időt tudunk vállalni. Ha karácsony előtt biztosan szeretnéd megkapni a csomagod, akkor kérünk, hogy dec. 18-án 24 óráig add fel a rendelést! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a könyveket minél előbb kézhez kapd, de ez a karácsonyi időszakban több időt vehet igénybe, hiszen a pontos kiszállítás a csomagküldő szolgálattól függ.
A GLS karácsony előtti utolsó kiszállítási napja 2023.12.22. Felhívjuk figyelmed, hogy a GLS által kiközölt 3 órás időintervallumon a futár nem tud változtatni!
A két ünnep között nem üzemel a raktárunk. A 2023. december 22. után beérkezett megrendelések feldolgozására és kiszállítására 2024. január 2. után kerül sor.

Minden kedves Olvasónknak békés, boldog ünnepeket és új évet kívánunk!