Király Ági fermentált savanyúság-készítő workshopja

Király Ági fermentált savanyúság-készítő workshopja

2024. 11. 30. 14: 00 - 16: 00-ig
Borganika

🎄 Saját készítésű, egészséges és finom ajándékokkal kedveskednél szeretteidnek? 🎁 Készíts szuperegészséges, fermentált savanyúság-variációkat Király Ágival (FerMentor műhely) - várunk szeretettel november 30-án, 14:00-16:00 óráig!

Program: 2 üveg savanyúságot készítünk, az alábbi receptek közül választhatsz 👇
► Klasszikus savanyú káposzta, fokhagymás-répás savanyú káposzta, kimcsis káposzta, vörösáfonyás-ötfűszeres savanyú káposzta, banános savanyú káposzta, zöldfűszeres savanyú káposzta
📚 A recepteknek, illetve a fermentálás alapjainak utána tudsz nézni Király Ágnes könyveiben (Egyszerűen fermentálj, Fermentárium), amelyeket a HVG Könyvek több könyvéhez hasonlóan, kedvezményesen megvásárolhatsz majd a helyszínen is.
► Helyszín: Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri vásárcsarnok, 1. emelet)
🎫 Jegyár: 8500 Ft (Az ár tartalmazza a hozzávalókat és a 2 db üveget). Jegyvásárláshoz görgess az oldal aljára!

Ha szeretnél részt venni Romics Bea gasztroajándék-készítő workshopján is, akkor kattints ide a részletekért!

jegytípusok, mennyiségek

Király Ági fermentált savanyúság készítő workshopja
8500 Ft / fő
-+
összesen
0 Ft
  1. Ha többféle jegytípus áll rendelkezésre, kérlek, minden jegytípusnál válaszd ki, mennyi jegyet szeretnél vásárolni!
  2. Miután kiválasztottad a jegyeket, kattints a "Kosárba" gombra! A jegyvásárlás külön „Kosárba” kerül, nem lehetséges más termékkel együtt megvásárolni. Jegyvásárlás jelenleg csak bankkártyás fizetéssel lehetséges.