A második világháború nagykönyve

A második világháború nagykönyve

Minden, amit tudni érdemes

Melyik csata hozott meghatározó fordulatot a szövetségesek számára a II. világháború végső kimenetelét illetően?

Miért történhettek meg a holokauszt szörnyűségei?

Hogyan járult hozzá a II. világháború az európai nagyhatalmak meggyengüléséhez, és miképp teremtett lehetőségeket új erőközpontok kialakulásához?

A Második Világháború Nagykönyve egy kiválóan megfogalmazott, olvasmányos stílusban íródott mű, mely szakszerű válaszokat kínál nem csupán a háború fő csatáira és eseményeire vonatkozóan, hanem számos más kérdésre is, feltárva a politikai, stratégiai és technológiai hátteret. Gazdag képi anyagával, grafikonjaival és egyéb ábráival részletesen mutatja be ezt a fájdalmas, ugyanakkor heroikus időszakot, segítve a teljes kép megértését, beleértve azt, hogy hol, mikor, mi, miért és hogyan történt.

Ez a kiadvány nemcsak informatív, hanem vizuálisan is lenyűgöző, könnyen érthető formában prezentálva a téma komplexitását. Különösen hasznos és vonzó lehet diákok számára, akik érdeklődnek a történelem iránt, és mélyebb betekintést szeretnének nyerni a második világháború eseményeibe. Ugyanakkor a könyv számos új részlettel és összefüggéssel szolgálhat azoknak, akik már jártasak a témában, valamint olyan oktatóknak és kutatóknak, akik még a korszakot ismerőként is folyamatosan szeretnék bővíteni ismereteiket.

Borító ár: 7500 Ft
Aktuális ár: 6375 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
6000 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 195x233 mm
Megjelenés 2023. 11. 14.
Terjedelem 352 oldal
ISBN 9789635654581