Hogyan változtatják meg életünket a szobanövények?

Hogyan változtatják meg életünket a szobanövények?

Zöld otthonnal az egészségünkért

Hogyan védenek meg minket szobanövényeink a modern élettel járó stressztől és a levegőbe került káros anyagoktól?

Ha te is oda vagy a szobanövényekért, akkor ezt a könyvet imádni fogod. Itt a bizonyíték arra, hogy a lakás zöld díszei nem csak szebbé teszik az otthonunkat, de az egészségünkre is jótékony hatást gyakorolnak!

Szobanövényeink nem csupán díszítő elemek otthonunkban; valójában kiemelkedő szerepet töltenek be mentális és fizikai egészségünk megőrzésében a modern élet stresszeivel és a káros anyagokkal szemben. A mindennapi rohanás és stressz, és az otthonunkban található tárgyak által kibocsátott mérgező anyagok komoly veszélyt jelentenek jóllétünkre. Szerencsére, szobanövényeink képesek hatékony védelmet nyújtani.

Egy könyv, mely a legfrissebb tudományos kutatásokon alapul és bemutatja az 50 legjótékonyabb hatású beltéri növényt. Ezek a növények nem csupán tisztítják a körülöttünk lévő levegőt, de színük, illatuk és különleges tulajdonságaik javítják mentális jóllétünket is. A növények gondozása és az azokkal való foglalkozás egyúttal nyugalmat és megnyugvást hoz a mindennapjainkba. Ezáltal saját virágzó szobanövény-kollekciót alakíthatunk ki, mely létrehozza otthonunkban a méregtelenítő és revitalizáló környezetet, és lehetőséget teremt a mindfulness gyakorlására. Legyen szó akár légzőrendszerünk megtisztításáról, akár lelkünk feltöltéséről, a szobanövények megfelelő gondozása és jelenléte jelentős mértékben javíthatja életminőségünket.

Borító ár: 4200 Ft
Aktuális ár: 3570 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3360 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 195x150 mm
Megjelenés 2023. 02. 10.
Terjedelem 144 oldal
ISBN 9789635653461