A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Gennaro Contaldo – a Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból jól ismert séf – megmutatja, hogy a tészta elkészítésének lehetőségei végtelenek. Több mint száz friss, száraz, töltött és sült tésztaételt és hozzáillő mártást fedezhetünk fel vele együtt. A friss tésztáknál gondol a glutén- és tojásérzékenyekre is.
Gennaro – Jamie Oliver mestere – új és hagyományos receptjei az elfoglalt családok és a tésztarajongók számára is nélkülözhetetlenek. Buon appetito!
„Gennaro igazi mester – nincs olyan, amit ne tudna a tésztafélékről!”
Jamie Oliver
A videón Gennaro hússal töltött cannellonit készít:
Borító ár: | 5900 Ft |
---|---|
Korábbi ár: | 4425 Ft |
Aktuális ár: | 5015 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
4720 Ft |
---|
Elérhetőség: | Raktáron |
---|---|
Várható szállítás: | 2-7 munkanap |
Borító | Kemény kötés |
---|---|
Méret | 189x255 mm |
Megjelenés | 2020. 05. 27. |
Terjedelem | 176 oldal |
ISBN | 9789633049020 |
A Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból ismert, elsöprő lendületű, szeretnivaló sztárséf, Gennaro Contaldo az Amalfi-part Minori nevű városkájában nőtt fel. Ott ismerte meg a természetes, kiváló alapanyagokat, és tanulta meg a számtalan hagyományos olasz tésztaétel elkészítésének fortélyait. A jelenleg 71 éves Gennarónak részesedése van Jamie Oliver étteremláncában, aktív social média sztár és sorra írja a szakácskönyveit.
Gennaro Contaldo receptjei által megtanulhatjuk, hogy az olasz konyha nagyszerűsége az egyszerűségben, a precizitásban és a megfelelő alapanyagokban rejlik. Receptjeivel percek alatt autentikus olasz fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra és megalapozhatjuk egy emlékezetes családi vagy baráti vacsora hangulatát. Könyveiben több száz hagyományos (nem csupán tészta alapú) tradicionális olasz étel elkészítését instruálja.