PASTA PERFETTO! Olvasson bele könyvünkbe!

PASTA PERFETTO!

A legfinomabb olasz tésztaételek

Gennaro Contaldo, akit a "Két éhes olasz" és a "Jamie lefőzi Olaszországot" című sorozatokból ismerhetünk, bemutatja, hogy a tészta elkészítésének lehetőségei valóban határtalanok. Több mint száz receptjét osztja meg velünk, amelyek között friss, száraz, töltött és sült tésztaételek, valamint hozzájuk illő mártások találhatók. Külön figyelmet fordít a glutén- és tojásérzékenyek igényeire a friss tészták készítésekor.

Jamie Oliver mestereként ismert Gennaro Contaldo új és hagyományos receptjei nélkülözhetetlenek mind az elfoglalt családok, mind a tésztarajongók számára. Ezek az ételek nemcsak ízletesek, hanem könnyen elkészíthetők is, így mindenki élvezheti az olasz konyha gazdag ízvilágát. Gennaro inspiráló útmutatásával bármely étkezést különlegessé tehetünk. Buon appetito!

„Gennaro igazi mester – nincs olyan, amit ne tudna a tésztafélékről!”
Jamie Oliver


A videón Gennaro hússal töltött cannellonit készít:

Borító ár: 5900 Ft
Aktuális ár: 5015 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4720 Ft
Készletfigyelés
Elérhetőség: Nem rendelhető
Várható szállítás: Nem rendelhető
Borító Kemény kötés
Méret 189x255 mm
Megjelenés 2020. 05. 27.
Terjedelem 176 oldal
ISBN 9789633049020

A szerzőről

Gennaro Contaldo

A Két éhes olasz és a Jamie lefőzi Olaszországot című sorozatokból ismert, elsöprő lendületű, szeretnivaló sztárséf, Gennaro Contaldo az Amalfi-part Minori nevű városkájában nőtt fel. Ott ismerte meg a természetes, kiváló alapanyagokat, és tanulta meg a számtalan hagyományos olasz tésztaétel elkészítésének fortélyait. A jelenleg 71 éves Gennarónak részesedése van Jamie Oliver étteremláncában, aktív social média sztár és sorra írja a szakácskönyveit.

Gennaro Contaldo receptjei által megtanulhatjuk, hogy az olasz konyha nagyszerűsége az egyszerűségben, a precizitásban és a megfelelő alapanyagokban rejlik. Receptjeivel percek alatt autentikus olasz fogásokat varázsolhatunk a családi asztalra és megalapozhatjuk egy emlékezetes családi vagy baráti vacsora hangulatát. Könyveiben több száz hagyományos (nem csupán tészta alapú) tradicionális olasz étel elkészítését instruálja.