Végtelen játék

Beszélgetések inspiráló megoldásokról, menedzsment trendekről, üzleti pszichológiáról

Végtelen játék – Hogyan lehetünk győztesek, ha a játék soha nem ér véget?

A HVG Könyvek podcastje inspiráló megoldásokról, menedzsment trendekről, üzleti pszichológiáról, de legfőképpen könyvekről.

Házigazda: Budaházy Árpád, a HVG Könyvek kiadóvezetője

Vendégeink pedig az üzleti élet azon szereplői, akik hisznek a könyvekben.

Végtelen játék – Hogyan lehetünk győztesek, ha a játék soha nem ér véget? A HVG Könyvek podcastje inspiráló megoldásokról, menedzsment trendekről, üzleti pszichológiáról, de legfőképpen könyvekről. Házigazda: Budaházy Árpád, a HVG Könyvek kiadóvezetőjeVendégeink pedig az üzleti élet azon szereplői, akik hisznek a könyvekben.

Epizódok

2022.12.15.

E-mailek nélküli világ – rémálom vagy álom?

Cal Newport az informatikatudomány kutatója, egyetemi docens, az Elmélyült munka című The New York Times-bestseller szerzője. Új könyve, az E-mailek nélküli világ megjelenése kapcsán beszélgetünk a hatékony munkaszervezésről. Vendégeink Liptay Gabriella és Dojcsák Dániel.

Liptay Gabriella a KPMG marketing és kommunikációs igazgatója, számos kulturális és non-profit projekt elindítója. Korábban technológiai cégek kommunikációs vezetőjeként gyűjtötte a tapasztalatokat az e-mailekkel telespammelt munkanapokról.
Dojcsák Dániel a vállalati agilis transzformációval és digitális ügyfélkezelési megoldások fejlesztésével foglalkozó ShiwaForce marketingkommunikációs igazgatója. Személyes küldetése, hogy a digitális transzformáció előnyeit minél szélesebb körben megismerjék, megértsék és használják.

Meghallgatom
2023.12.12.

Hogyan adjunk hatékony visszajelzést, és értékeljünk konstruktívan?

Douglas Stone és Sheila Heen a Harvard Jogi Karának oktatói, szervezetfejlesztők és vezetői tanácsadók. Köszönöm a visszajelzést! című könyvük kapcsán beszélgetünk arról, hogyan fejlődhetnek az egyének és a szervezetek a visszajelzések által.
Vendégünk: Torbavecz Dóra, aki a nagyvállalati digitális transzformációval foglalkozó ShiwaForce tanácsadó cégnél a Scrum Masterek és Agilis Coachok vezetője.


Meghallgatom