
Gasztroajándék-készítő workshopok Király Ágival és Romics Beával
🎄 Saját készítésű és finom ajándékokkal kedveskednél szeretteidnek? 🎁 Várunk tanfolyamainkon szeretettel november 30-án!
🎄11:00-13:00 Gasztroajándék-készítő workshop Romics Beával, a Szotyi Creations blog szerzőjével
Zöldfűszeres parmezános kekszet és tiramisugolyót készítünk, egy-egy csomagot mindkét ajándékból.
📚 A recepteknek utána tudsz nézni a Gasztroajándékok című könyvben, amelyet a HVG Könyvek több könyvéhez hasonlóan, kedvezményesen megvásárolhatsz a helyszínen is.
► Helyszín: Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri vásárcsarnok, 1. emelet)
► Jegyár: 8500 Ft (Az ár tartalmazza a hozzávalókat és a természetes anyagból készült csomagolóanyagokat).
🎫 Jegyvásárláshoz kattints ide.
🎄14:00-16:00 Készíts szuperegészséges, fermentált savanyúság-variációkat Király Ágival, a FerMentor műhely alapítójával
Két üveg savanyúságot készítünk, amelyekhez az alábbi receptek közül választhatsz 👇
► Klasszikus savanyúkáposzta, fokhagymás-répás savanyúkáposzta, kimcsis káposzta, vörösáfonyás-ötfűszeres savanyúkáposzta, banános savanyúkáposzta, zöldfűszeres savanyúkáposzta.
📚 A recepteknek, illetve a fermentálás alapjainak utána tudsz nézni Király Ágnes könyveiben (Egyszerűen fermentálj, Fermentárium), amelyeket a HVG Könyvek több könyvéhez hasonlóan, kedvezményesen megvásárolhatsz a helyszínen is.
► Helyszín: Borganika, 1072 Budapest, Akácfa u. 42-48. (Klauzál téri vásárcsarnok, 1. emelet)
► Jegyár: 8500 Ft (Az ár tartalmazza a hozzávalókat és a 2 db üveget).
🎫 Jegyvásárláshoz kattints ide.