Csináljuk jól az agilitást! Olvasson bele könyvünkbe!

Csináljuk jól az agilitást!

Transzformáció káosz nélkül

A túlélés kulcsa az agilitás – de csak akkor, ha helyesen alkalmazzuk.

Mára szinte minden vállalat felismerte, hogy az állandóan változó,váratlan időpontokban újítást kívánó üzleti környezetben nem boldogulunk a hagyományos vezetési módszerekkel. Folyamatos innovációra, rugalmasságra és alkalmazkodásra van szükség, ezért fordulnak sokan az agilis módszertan felé. Ám önmagában ez kevés. A sikeres transzformációhoz az agilis szemléletmódot is magunkévá kell tennünk, ha nem akarjuk, hogy kudarc és zűrzavar legyen a vége.

Darrell Rigby, Sarah Elk és Steve Berez innovatív vállalatok elismert tanácsadójaként hiánypótló, gyakorlatias könyvükben tanulságos, valódi agilis átállásokat bemutató esettanulmányokkal rombolják le az agilitással kapcsolatos hamis mítoszokat. Rávilágítanak, hogy a káosz elkerülésének kulcsa az egyensúly kialakítása: egy elkötelezett, agilis vezetői csapatra van szükség, amelyben a bürokraták és az innovációért felelős vezetők együttműködnek. Megtudhatjuk azt is, milyen buktatókat kell elkerülnünk, és hogy miként skálázható az agilitás. Végül megismerhetjük az igazi agilis vállalattá alakulás folyamatának állomásait. Ha jól csináljuk, akkor élvezni is fogjuk – és egy olyan innovatív szervezetben találjuk magunkat, ahol a tehetséges munkatársak örömmel dolgoznak, a hatékonyság és megbízhatóság fenntartása mellett pedig az ügyfélközpontúság és a tanulás a fejlődés motorja.

Borító ár: 4900 Ft
Korábbi ár: 3675 Ft
Aktuális ár: 4165 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3920 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 145x210 mm
Megjelenés 2021. 12. 10.
Terjedelem 304 oldal
ISBN 9789635651726

A szerzőkről

Darrell Rigby

Darrell Rigby a Bain & Company „Global Innovation and Agile” részlegének üzlettársa és vezetője. Korábban a Bain „Global Retail” vezetője is volt. 42 évnyi tanácsadói tevékenysége során a legkülönfélébb iparágakban vezetett projekteket, például a világ több mint száz vezető vállalatának készített innovatív növekedési stratégiát. Bostonban él és dolgozik.

Sarah Elk

Sarah Elk a Bain & Company „Global Operating Model” részlegének vezetője. 20 évnyi tanácsadói tevékenysége során számos ikonikus vállalatnál hajtott végre átalakításokat. Hisz a lehetőségekben, és szenvedélye az emberekben rejlő potenciál felszabadítása a vállalatok átalakulása során. Férjével és négy gyermekével Chicago közelében él.

Steve Berez

Steve Berez először 1980-ban csatlakozott a Bain & Company csapatához, és összesen 28 éve dolgozik a cégnél. A Bain „Enterprise Technology” részlegének egyik alapítója, és egészen a közelmúltig annak észak- és dél-amerikai régiós vezetője volt. Az elmúlt évtizedben világszerte számos vállalatnak segített a technológiaalapú innováció sebességének, rugalmasságának és hatékonyságának javításában. Bostonban él, felesége és két gyermeke inspirálja.