Kovács Helga

Cukormentes sütemények

Mennyei finomságok egészségtudatosan

Készítsük el kedvenc süteményeinket az egészségtudatosság jegyében cukor és fehér liszt nélkül!

A könyv receptjeit olvasva fellélegezhetünk: az életmódváltás nem jelenti azt, hogy végleg tiltólistára kerülnek a desszertek. Néha elég pár hozzávalót egészségesebb verzióra cserélni, és a reggeli kávénk mellett illatozhat a fonott kalács vagy a fahéjas csiga, ünnepnapokon asztalra kerülhet kedvenc csokoládétortánk, és vendégeinket elkápráztathatjuk szilvalekváros-tepertős pogácsánkkal.

A változatos és könnyen elkészíthető desszertek – édes és sós sütemények, kelt tészták, sütés nélküli édességek – között az inzulinrezisztenseken kívül a legkülönfélébb diéták követői is megtalálhatják a számukra megfelelőt, hiszen minden receptnél feltüntettük a tápanyagértékeket. Szép számmal akadnak olyanok is, amelyek vegánok, tej-, laktóz- és gluténérzékenyek számára is megfelelőek.

KOVÁCS HELGA építész végzettségű, de ma már kizárólag receptfejlesztéssel és tartalomgyártással foglalkozik. Amikor 2014-ben inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, azonnali életmódváltásra

kényszerült. Ekkor indította el Sugarfree Dots blogját, amely saját kipróbált, cukormentes receptjeivel és fotóival mára több ezer embernek édesíti meg az életét – csakis cukormentesen.

.

25%
5500 Ft
Internetes ár: (-25%) 4125 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-25%) 4125 Ft
Előrendelem
Elérhetőség: Nincs készleten, előrendelhető
Várható megjelenés: 2021-11-03
Borító Kemény kötés
Méret 188x248 mm
Megjelenés 2021. 11. 03.
Terjedelem 160 oldal
ISBN 9789635651627

A szerzőről

Kovács Helga

KOVÁCS HELGA végzettsége szerint építész, de ma már tartalomgyártással foglalkozik. Amikor 2014-ben inzulinrezisztenciával diagnosztizálták, azonnali életmódváltásra kényszerült. Szegényesnek érezte az akkori cukormentes sütemények kínálatát, így nekiállt recepteket fejleszteni és fotózni. Ekkor indította el Sugarfree Dots blogját, amely mára több ezer embernek édesíti meg az életét – csakis cukormentesen.