Chad Robertson

Elisabeth Prueitt

Tartine

Péksütemények és desszertek a világ leghíresebb pékségéből

Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak? Netán egy narancsos-fahéjas csigának, vagy egy krémes sajttortának?

A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjeit követve a legkedveltebb péksütemények mellett piték, aprósütemények, ünnepi desszertek előállításának titkait is elleshetjük. A világhírű pékség izgalmas, új hozzávalókkal és technológiákkal dolgozik, emellett megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig.

A több mint 120 receptet – a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatokkal is – 150 lenyűgözően szép fotó teszi még ellenállhatatlanabbá.

Tartine – ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán.

„Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”

Szabadfi Szabolcs

Szabi, a pék

15%
6900 Ft
Internetes ár: (-15%) 5865 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
(-20%) 5520 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 216x254 mm
Megjelenés 2020. 11. 19.
Terjedelem 328 oldal
ISBN 9789635650156