Ki tudna ellenállni egy frissen sült, illatozó, gyönyörűen megfont briósnak, egy légiesen könnyű vajas croissant-nak, vagy egy narancsos-fahéjas csigának? Esetleg egy krémes sajttortának? A San Franciscó-i Tartine pékség fantasztikus receptjei segítségével most mindezeket és még sok más finomságot is elkészíthetünk otthon.
A Tartine pékség világhírű receptjei nemcsak a legkedveltebb péksütemények titkait osztják meg velünk, hanem piték, aprósütemények és ünnepi desszertek elkészítésének fortélyait is. Az izgalmas, új hozzávalók és technológiák mellett a könyv megtanítja az alapokat is, a cukrászkrémtől a tökéletes omlós tészta elkészítéséig. Így akár kezdő, akár haladó sütők vagyunk, biztosan találunk benne hasznos tippeket és trükköket.
A könyv több mint 120 receptet tartalmaz, amelyek között a mai ízlésnek megfelelően teljes kiőrlésű és gluténmentes változatok is megtalálhatók. A 150 lenyűgözően szép fotó pedig még ellenállhatatlanabbá teszi a recepteket, inspirálva minket arra, hogy kipróbáljuk őket.
A Tartine könyv ott a helye minden házipék és hobbicukrász polcán. Nemcsak hiánypótló mű, hanem részletes, jól variálható alapreceptekkel és kreatív formázási tippekkel is szolgál. Az alapanyagok könnyen elérhetők és szezonálisak, így bármikor nekiláthatunk a sütésnek.
Szabadfi Szabolcs, ismertebb nevén Szabi, a pék, így ajánlja a könyvet: „Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
Engedd, hogy a Tartine pékség varázsa belépjen a konyhádba, és fedezd fel a sütés örömét ezzel a fantasztikus könyvvel!
„Hiánypótló könyv részletes, jól variálható alapreceptekkel, kreatív formázási tippekkel, könnyen elérhető, szezonális alapanyagokkal. Kezdő, haladó és kalandvágyó otthonsütőknek egyaránt ajánlom!”
Szabadfi Szabolcs
Szabi, a pék