Hogyan maradjunk normálisak?Olvasson bele könyvünkbe!

Hogyan maradjunk normálisak?

Mitől érezzük magunkat jobban a bőrünkben?

 

Manapság rengeteg stresszhatás ér bennünket: egyre többet elégedetlenkedünk, és egyre kevésbé vagyunk nyitottak az új élményekre. De min múlik, hogy kiábrándultak vagy inkább derűlátóak vagyunk? Philippa Perry pszichoterapeuta feltárja előttünk agyunk működésének titkait, és számos módszert ajánl, amelyekkel változtathatunk berögződéseinken,  fejleszthetjük rugalmasságunkat, tágíthatjuk látásmódunkat, és növelhetjük kreativitásunkat. Ez a könyv hasznos útmutató ahhoz, hogyan küzdjünk meg könnyebben mindennapi problémáinkkal, és nézzünk szembe az élet nagy kihívásaival. 

Az erkölcsi és értékrendi zűrzavar korában az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat egyfajta újjászületés. Olyan, mindannyiunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a józan ész, a munka, a technológia, és a vágy, hogy jobbá tegyük a világot.
 
Alain de Botton, a sorozat szerkesztője

 

 

Borító ár: 2200 Ft
Aktuális ár: 1320 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
1320 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Puha kötés
Megjelenés 2013. 11. 28.
Terjedelem 164 oldal
ISBN 9789633041505

A szerzőről

Philippa Perry

Philippa Perry brit pszichoterapeuta és író. Rendszeresen publikál a Guardian, az Observer, a Time Out és a Healthy Living magazinokban, és saját rovatot vezet a Psychologies folyóiratban.

2010-ben jelent meg a Kanapéregény (Couch Fiction) című képregénye azzal a céllal, hogy a pszichoterápiát közelebb hozza a nagyközönséghez.

Ezután csatlakozott az Élet Iskolája mozgalomhoz, ahol könyve is megjelent Hogyan maradjunk normálisak? (How to Stay Sane?) címmel.

Férjével, a művész Grayson Perryvel és lányával, Florence-szel Londonban és Sussexben él. Imád kertészkedni, főzni, bulizni, sétálni, twitterezni és tévézni.