Napzáró meditációkOlvasson bele könyvünkbe!

Napzáró meditációk

Az elme elcsendesítéséért és a nyugodt alvásért

Az alvás értékes kincs: a pihenés, a regenerálódás és a megújulás ideje. Befolyásolja a koncentrációra, az alkotásra való képességünket, és a teljesítményünket a nap során. Fontos szerepet játszik a belső énünkkel való mély kapcsolat megerősítésében is az álmainkon keresztül. A kötetben található meditációk, relaxiációs gyakorlatok segítenek, hogy könnyebben ellazulhassunk, és az alvás pihentető energiájával ajándékoznak meg.
Danielle North meditációs facilitátor, sikeres coach több mint 15 éve, világszerte dolgozik együtt cégvezetőkkel. A Szünet – Hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá? című sikerkönyv szerzője.

Borító ár: 5290 Ft
Aktuális ár: 4497 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4232 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 174x131 mm
Megjelenés 2023. 11. 15.
Terjedelem 160 oldal
ISBN 9789635654109

A szerzőről

Danielle North

Danielle North meditációs facilitátor, a vállalati világban sikeres coach. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, és 20 különböző országban dolgozott már együtt az HSBC, a McKinsey, az Unilever és az SAP felső vezetőivel. A Pause Global tehetségfejlesztő tanácsadó cég alapítója, amely segíti a hozzá fordulók megküzdéseit, az őket ért kihívásoktól és a stressztől kezdve a kiégésen és a karrierteljesítményen át a személyes átalakulásig.
Danielle sikeres előadó, akinek a HVG Könyveknél megjelent Szünet – Hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá? (Pause: How to press pause, before life does it for you), Napzáró
meditációk – az elme elcsendesítéséért és a nyugodt alvásért (Sleep meditations to help tired minds unwind and drift off), Napindító meditációk - Kezdd tiszta elmével és energikusan a napot és Sétálómeditációk a lelki békéért, bárhol is járj (Walking meditations to find a place of peace, wherever you are) című kötetei összesen több mint 60 ezer példányban keltek el, és több mint 10 nyelven olvashatók.

www.pauseglobal.com
www.facebook.com/pauseglobal