Napindító meditációkOlvasson bele könyvünkbe!

Napindító meditációk

Kezdd tiszta elmével és energetikusan az új napot!

A napindító meditáció nemcsak serkenti a tisztánlátást és energiát ad, de segít egyensúlyozni a sok rád váró feladat között. Még ha lehetetlennek tűnik is lecsípni egy kis extraidőt, a hajnali időszak tökéletes arra, hogy mélyebben összekapcsolódj önmagaddal. A kötetben található rituálék, meditációs és légzőgyakorlatok mellett illóolajok és teaszertartás is segít az elcsendesedésben, az új napra való ráhangolódásban.

Danielle North meditációs facilitátor, sikeres coach több mint 15 éve, világszerte dolgozik együtt cégvezetőkkel. A Szünet – Hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá?, a Sétálómeditációk és a Napzáró meditációk című sikerkönyvek szerzője.


Borító ár: 5290 Ft
Korábbi ár: 3968 Ft
Aktuális ár: 4232 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4232 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 174x131 mm
Megjelenés 2024. 03. 04.
Terjedelem 80 oldal
ISBN 9789635654093

A szerzőről

Danielle North

Danielle North meditációs facilitátor, a vállalati világban sikeres coach. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, és 20 különböző országban dolgozott már együtt az HSBC, a McKinsey, az Unilever és az SAP felső vezetőivel. A Pause Global tehetségfejlesztő tanácsadó cég alapítója, amely segíti a hozzá fordulók megküzdéseit, az őket ért kihívásoktól és a stressztől kezdve a kiégésen és a karrierteljesítményen át a személyes átalakulásig.
Danielle sikeres előadó, akinek a HVG Könyveknél megjelent Szünet – Hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá? (Pause: How to press pause, before life does it for you), Napzáró
meditációk – az elme elcsendesítéséért és a nyugodt alvásért (Sleep meditations to help tired minds unwind and drift off), Napindító meditációk - Kezdd tiszta elmével és energikusan a napot és Sétálómeditációk a lelki békéért, bárhol is járj (Walking meditations to find a place of peace, wherever you are) című kötetei összesen több mint 60 ezer példányban keltek el, és több mint 10 nyelven olvashatók.

www.pauseglobal.com
www.facebook.com/pauseglobal