SétálómeditációkOlvasson bele könyvünkbe!

Sétálómeditációk

A lelki békéért, bárhol is járj

A sétálómeditáció gyógyító és stresszoldó folyamat, amely az elme összpontosítását a tudatos, koncentrált mozgással ötvözi. Ha nyugalomra, kreatív energiákra vagy irányított figyelemre van szükségünk, először tisztítanunk kell az elménket. A kötetben található meditációk segítségével elérhetjük a békét, amely folyamatosan velünk marad, és bármikor kapcsolódhatunk hozzá. Ezeket a meditációkat könnyedén beépíthetjük mindennapjainkba: alkalmazhatjuk hazafelé menet, miután elvittük a gyerekeket az iskolába, vagy akár ebédszünetben a munkahelyünkön.

Danielle North, aki több mint 15 éve sikeres meditációs facilitátor és coach, világszerte dolgozik együtt cégvezetőkkel. Danielle tapasztalatai és módszerei révén megtanulhatjuk, hogyan érhetjük el a belső nyugalmat és egyensúlyt a mindennapi életben, így bármikor hozzáférhetünk az elme nyugalmához és a kreatív energiákhoz.Borító ár: 5290 Ft
Aktuális ár: 3968 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3968 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 174x131 mm
Megjelenés 2023. 11. 15.
Terjedelem 160 oldal
ISBN 9789635654086

A szerzőről

Danielle North

Danielle North meditációs facilitátor, a vállalati világban sikeres coach. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, és 20 különböző országban dolgozott már együtt az HSBC, a McKinsey, az Unilever és az SAP felső vezetőivel. A Pause Global tehetségfejlesztő tanácsadó cég alapítója, amely segíti a hozzá fordulók megküzdéseit, az őket ért kihívásoktól és a stressztől kezdve a kiégésen és a karrierteljesítményen át a személyes átalakulásig.
Danielle sikeres előadó, akinek a HVG Könyveknél megjelent Szünet – Hogyan tartsunk szünetet, mielőtt az élet kényszerítene rá? (Pause: How to press pause, before life does it for you), Napzáró
meditációk – az elme elcsendesítéséért és a nyugodt alvásért (Sleep meditations to help tired minds unwind and drift off), Napindító meditációk - Kezdd tiszta elmével és energikusan a napot és Sétálómeditációk a lelki békéért, bárhol is járj (Walking meditations to find a place of peace, wherever you are) című kötetei összesen több mint 60 ezer példányban keltek el, és több mint 10 nyelven olvashatók.

www.pauseglobal.com
www.facebook.com/pauseglobal