Közgazdasági szabadegyetem csomag

Közgazdasági szabadegyetem csomag

Ha megismerjük és átlátjuk a világunkat alakító gazdasági történések hátterét, akkor könnyebben alkalmazkodhatunk a változásokhoz, és készülhetünk fel a jövő kihívásaira. Ismerd – és értsd meg korunk világgazdaságát befolyásoló tényezőket a világ vezető közgazdászainak könyveiből.

Az Emészthető közgazdaságtan c. könyv szerzője, Ha-Joon Chang közgazdász az összetett történelmi, gazdasági és társadalmi folyamatok összefüggéseit úgy elemzi és teszi „fogyaszthatóvá”, hogy a világ minden tájáról származó ételekről szóló történetekkel fűszerezi.
A gazdaság rejtett logikája című könyvében Tim Harford, az oknyomozó írásairól, TED-előadásairól és podcastjáról ismert közgazdász, meglepő összefüggéseket tár elénk az életünket megváltoztató innovációkról.
A Narratív közgazdaságtanban Robert Shiller Nobel-emlékdíjas közgazdász a Yale Egyetem közgazdaságtanprofesszora bemutatja, hogy a válságok előrejelzéséhez és a piaci problémák hatékony kezeléséhez a népszerű gazdasági történetek szisztematikus elemzésére – azaz a narratív közgazdaságtanra – is szükség van.
Mit tenne Keynes? című könyvében Tejvan Pettinger összeveti és ütközteti mindazt, amit a történelem legkiválóbb közgazdászai mindennapi életünk mintegy 40 kérdéséről mondtak vagy mondhattak volna, s közben megismerteti meg az Olvasót a közgazdaságtan legfontosabb elméleteivel.

A 4 kötetet csomagban a borítón feltüntetett árhoz képest 35%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg.

35%
18290 Ft
Aktuális ár: (35%) 11889 Ft
Kosárba