A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
A fermentálás, mint ősi, egyszerű, mégis izgalmas módszer az ételkészítés és tartósítás terén, pezsgő és sziszegő színpompás üvegekben különleges ízeket és az egészségünket támogató pro- és prebiotikumokat rejteget. Király Ágnes, a FerMentor Blog szerzője és a Fermentálás – Tippek, trükkök, receptek Facebook-csoport alapítója ezt a varázslatos és gyógyító világot az egyszerűség és hazai alapanyagok felhasználásával mutatja be.
Király Ágnes közel 300 ötletet kínál, hogy hogyan erjesszünk zöldségeket, frissítő italokat, eceteket, hüvelyeseket és gabonákat, valamint hogyan készítsünk növényi sajtokat és gluténmentes kovászt. Az "Egyszerűen fermentálj" tudományos alapossággal, mégis érthetően vezet be az erjesztéses étel- és italkészítés világába, miközben hasznos tanácsokat is ad a bélflóránk egészségének megőrzéséhez és a jóllétünk fenntartásához.
Ez a könyv nem csupán recepteket és technikákat kínál, hanem betekintést nyújt a fermentálás tudományos hátterébe is, így segítve az olvasót az egészséges életmód kialakításában és fenntartásában.
Dr. Király Ágnes erjesztett ételkészítési szakértő, akit az eredeti szakmájában (a tudományos fokozatát is adó régészettudományban) utolért a kiégés – annak minden tünetével együtt. A fermentált élelmiszerek készítése akkor vált az élete részévé, amikor a testi-lelki problémáira keresett megoldást. Már az első saját savanyúság kóstolása után megtapasztalta annak különleges, jótékony hatását, boldogító, gyógyító erejét.
2017-ben alapította a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoportot. Saját egészsége kihívásai és a csoporttagok kérdései folyamatos kutatásra és fejlődésre inspirálták. Szakmát váltott és többszörösen átképezte magát: holisztikus táplálkozási tanácsadó és zöldség-gyümölcs feldolgozó szakképesítést szerzett. Létrehozta a FerMentor Blogot, majd megalapította a workshopoknak helyet adó FerMentor Műhelyt és Akadémiát.
A fermentálás és az erjesztett ételek, italok készítésének, fogyasztásának és az egészségre gyakorolt jótékony hatásának népszerűsítése mára a hivatásává vált: tanfolyamokkal, könyvekkel, kézműves fermentáló eszközök gyártásával, szaktanácsadással segít mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt.
Eddig megjelent könyvei: Egyszerűen fermentálj – Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez, Fermentált konyha – Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
3540 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3540 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9900 Ft |
|---|---|
|
|
8415 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7920 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 2360 Ft |
|
|
5015 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
4720 Ft |
|---|
| Borító ár: | 7900 Ft |
|---|---|
|
|
6715 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6320 Ft |
|---|
| Borító ár: | 4500 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 1350 Ft |
|
|
3825 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
2250 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!
