Terítéken a lélekOlvasson bele könyvünkbe!

Terítéken a lélek

Önismeret az ételeken keresztül

Terítéken a lélek – egy különleges könyv, amely a gasztronómia és a mentális egészség titkaiba kalauzol. Miért idéznek fel bennünk az ízek emlékeket? Hogyan árulkodik főzési stílusunk a személyiségünkről és családunkról? Mit tehetünk az ételekkel a jobb hangulatért, és vajon létezik-e hatékony fogyókúra?

Czecz Fruzsina, tanácsadó szakpszichológus és gasztropszichológiai szakértő, tudományos kutatásokkal, lebilincselő esetekkel és megdöbbentő érdekességekkel tárja elénk a válaszokat. A könyv olvasása során betekintést nyerhetünk az ételek mögött rejlő érzelmi üzenetekbe, a gyerekek étkezési szokásainak pszichológiájába, vagy abba, hogy miért olyan fontos a nagymamáknak, hogy dicsérjük a főztjüket.

A szellemes stílusú, úttörő kötet egyszerre informatív és inspiráló. Megmutatja, hogyan lehet a konyha nemcsak főzőhely, hanem meditációs tér is. Az olvasó a könyvben található gyakorlatok segítségével egy ízletes önismereti utazáson vehet részt, amely új színt visz a mindennapokba. Ha érdekel, hogyan kapcsolódik össze az étkezés és a lélek világa, ez a könyv neked szól! Ne hagyd ki, add meg magadnak ezt a különleges élményt!

Borító ár: 3900 Ft
Korábbi ár: 2925 Ft
Aktuális ár: 3315 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3120 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Puha kötés
Méret 130x197 mm
Megjelenés 2022. 09. 15.
Terjedelem 280 oldal
ISBN 9789635652174

A szerzőről

Czecz Fruzsina

Czecz Fruzsina tanácsadó szakpszichológus és újságíró. Pályáját gyermekpszichológusként kezdte szülőkonzultációkkal, valamint egyéni-és csoportos gyerekfoglalkozásokkal.

Szakirányú továbbképzése során fordult a gasztropszichológia felé, ma már ez a fő területe. Az élethosszig tartó tanulás híve, táplálkozáslélektani ismereteit külföldi kurzusokon, gyakorlati tudását pedig pék-cukrász képzésen bővíti.

Óraadóként a Károli Gáspár Református Egyetemen oktat. Tanácsadás keretein belül gyermekekkel, kamaszokkal és felnőttekkel egyaránt dolgozik, a gasztronómiát önismereti eszközként és csoportösszekovácsoló erőként használja.

További információ: www.gasztropszichologia.hu