Eseményeink és minden, amit a könyveink születéséről, tartalmához kapcsolódó aktualitásokról és szerzőinkről érdemes tudnod.
Kövesd podcast-, és YouTube csatornánkat, gyere el rendezvényeinkre, olvass érdekességeket könyveinkről!

Események

Nov
17
Sárközi Ákos: Így lettem séf - Könyvbemutató beszélgetés

Az ország egyik legnépszerűbb séfjével, a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem konyhafőnökével Barabás Évi beszélget életútjáról, gyerekkoráról, ízekről, színekről, maximalizmusról, alázatról, inspirációról és sikerről.

Nov
09
Karácsonyváró vásár a HVG Könyvekkel

Közelednek az ünnepek, friss könyveink pedig szépen sorban jelennek meg. Szeretnénk, ha találkozhatnánk még idén személyesen: segítünk, hogy régi és friss könyveink közül a legjobb olvasnivalókat találjátok meg 📚📖
Az ünnepvárás mellé egy szuper hírt mondunk: már nem kell sokat várnotok, hiszen november 9-11. között megnyitja kapuit karácsonyváró vásárunk a Marczibányi Téri Művelődési Központ kamaratermében!

Cikkek

 Sírig vitt titkok: "Nem tudok nagyobb bűnt elképzelni ennél egy családban"
2023. 12. 03.
Élethazugságok című könyvében Singer Magdolna gyásztanácsadó olyan történeteket dolgoz fel, amelyekben a gyászolóknak nemcsak hozzátartozójuk elvesztésével kell megküzdeniük, hanem egy addig nem ismert titokkal is. Az alábbiakban ebből a könyvből közlünk egy szerkesztett részletet - Gréta történetét.
 Miért és hogyan jutalmazzuk gyerekeinket?
2023. 12. 01.
Bár nem érdemes alábecsülni a szóbeli dicséret erejét, makacsul fennálló rossz viselkedés esetén markánsabb jutalmazási rendszerre lehet szükség. Részlet a Dekódold a gyermeked! című könyvből.
 Sírig vitt titkok: "Kétszer is elhagyott az anyám"
2023. 11. 26.
Élethazugságok című könyvében Singer Magdolna gyásztanácsadó olyan történeteket dolgoz fel, amelyekben a gyászolóknak nemcsak hozzátartozójuk elvesztésével kell megküzdeniük, hanem egy addig nem ismert titokkal is. Az alábbiakban ebből a könyvből közlünk egy szerkesztett részletet - Evelin történetét.