Itt gyűjtöttünk össze mindent, amit a könyveink születéséről, tartalmához kapcsolódó témákról és szerzőinkről érdemes tudnod. Gyere el rendezvényeinkre, olvass cikkeket könyveinkről!

Események

Dec
10
BookUp Könyvünnep

Tölts velünk egy emlékezetes napot, készüljünk együtt a karácsonyra! Találkozzatok szerzőinkkel, vegyetek részt lebilincselő beszélgetéseken, dedikáltassátok kedvenc köteteiteket, és találjátok meg a legjobb ajándékot mindenkinek a BookUp könyvesboltban! Várunk benneteket szeretettel a BookUp Könyvünnepen!

Korábbi események

Nov
20
LEgyél jól! Könyvbemutatók és könyvvásár

Egy nap, amelynek fókuszában a gasztronómia és a pszichológia, és persze a könyvek állnak! Találkozzatok szakértő szerzőinkkel, vegyetek részt lebilincselő beszélgetéseken, dedikáltassátok kedvenc köteteiteket! Várunk benneteket szeretettel változatos témákat felsorakoztató programsorozatunkra.

Oct
27
A HVG Könyvek 1. őszi vására

Könyvek, könyvek, könyvek...

Cikkek

 Miért vágynak a kínaiak erős vezetőre?
2022. 12. 04.
Hogyan lehet becsülni az olyan vezetőket, akik módszeresen lábbal tiporják az emberi jogokat? És hány ember elégedett valójában Kínában? - teszik fel a kérdést a Kínai való világ című könyv szerzői. Részlet.
 Várakozás és fenyegetés: Hogyan ellenőrzi Kína az állampolgárait?
2022. 12. 01.
Kína árgus szemmel figyeli minden polgárát, és egyre határozottabban igyekszik kideríteni, mi olvasható ki az általa telepített kamerák végtelen képáradatából. Nem tűnik tehát erőltetettnek a George Orwell 1984 című klasszikus könyvével való összehasonlítás. Részlet a Kínai való világ című könyvből.
 Hogyan tervezzük meg elegánsabban a napjainkat?
2022. 11. 27.
A teendőlisták azért jók, mert ha leírjuk a dolgokat, elménk felszabadul, és elvégezheti a feladatokat. A teendőlista elkészítésénél lényegesebb a végrehajtás. Erre többféle módszert is alkalmazhatunk. Részlet a 41 megvalósítási modell című könyvből.