A legfinomabb burgonyás ételek

A legfinomabb burgonyás ételek

65 változatos recept a pürétől a pitéig

Fedezzük fel a világ legfinomabb burgonyás receptjeit a forró levesektől az ízletes szamószáig, a currytől a quesadilláig, a pitétől a pirogokig!

Amíg a tűzhelyen gyöngyözik a marhahúsos raguleves, és a sütőben pirul a rakott krumpli pék módra, olvashatunk a burgonya eredetéről, megtudhatjuk, honnan származik a népszerű szalmaburgonya és a ropogós csipsz kultusza. A burgonya töretlen népszerűségét nemcsak a sokféle felhasználási lehetőségnek köszönheti, hanem annak is, hogy kalóriatartalma alacsonyabb, mint a rizsé és a kenyéré, gluténmentes, és kiváló tápanyagforrás.

Legyen klasszikus vagy modern változat, a 65 recept mindegyike – az alapanyag egyszerűsége ellenére is – különleges, sokszínű kulináris élményt nyújt.

Borító ár: 5990 Ft
Aktuális ár: 5092 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4792 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-7 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 190x235 mm
Megjelenés 2022. 10. 26.
Terjedelem 160 oldal
ISBN 9789635652983

A szerzőről

Jenny Linford

Szabadúszó gasztronómiai szakíró, akinek eddig 15 könyve jelent meg a szakácskönyvektől a hozzávalókról szóló útmutatókig, köztük a The Tomato Basket, Mushrooms, Garlic, The Chef’s Library, The Missing Ingredient. Írásai olyan kiadványokban jelentek meg, mint a The Guardian és a The Times. Gyermekkorát Szingapúrban és Olaszországban töltötte, a finom ételek és közös étkezés iránti lelkesedését onnan hozta magával. Jelenleg Londonban él.

Linford gasztrokalandjait itt követhetjük figyelemmel: jennylinford.co.uk