A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Mélyüljünk el a fermentálás világában, készítsünk egyre tökéletesebb erjesztett savanyúságokat, probiotikus italokat, növényi tejhelyettesítőket és kovászos finomságokat!
A Fermentárium ebben társunk lesz. Megismertet a fermentálás alapjaival és előnyeivel, és alaprecepteket is bemutat. A naplóoldalakon dokumentálhatjuk a kísérleteket és a recepteket, a legsikeresebbeket összegyűjtve pedig kialakíthatjuk a saját repertoárunkat.
Az erjesztési folyamat megfigyeléseinek feljegyzése hasznos tanulságokkal szolgál az egyre sikeresebb fermentáláshoz. A táblázatokban és diagramokban könnyen rögzíthetjük a kezdést, a hozzávalókat, a hőmérséklet, a színek és illatok, továbbá a textúrák változásait, de a kész termék minőségének és eltarthatóságának értékelése is része a naplózásnak.
A naplót Bezerédi Zsófia egyedi illusztrációi, és 24 öntapadós üvegcímkéje teszi teljessé.
Dr. Király Ágnes erjesztett ételkészítési szakértő, akit az eredeti szakmájában (a tudományos fokozatát is adó régészettudományban) utolért a kiégés – annak minden tünetével együtt. A fermentált élelmiszerek készítése akkor vált az élete részévé, amikor a testi-lelki problémáira keresett megoldást. Már az első saját savanyúság kóstolása után megtapasztalta annak különleges, jótékony hatását, boldogító, gyógyító erejét.
2017-ben alapította a Fermentálás – tippek, trükkök, receptek Facebook-csoportot. Saját egészsége kihívásai és a csoporttagok kérdései folyamatos kutatásra és fejlődésre inspirálták. Szakmát váltott és többszörösen átképezte magát: holisztikus táplálkozási tanácsadó és zöldség-gyümölcs feldolgozó szakképesítést szerzett. Létrehozta a FerMentor Blogot, majd megalapította a workshopoknak helyet adó FerMentor Műhelyt és Akadémiát.
A fermentálás és az erjesztett ételek, italok készítésének, fogyasztásának és az egészségre gyakorolt jótékony hatásának népszerűsítése mára a hivatásává vált: tanfolyamokkal, könyvekkel, kézműves fermentáló eszközök gyártásával, szaktanácsadással segít mindenkinek, aki érdeklődik a téma iránt.
Eddig megjelent könyvei: Egyszerűen fermentálj – Tippek, trükkök és receptek a házi erjesztéshez, Fermentált konyha – Több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
| Borító ár: | 12900 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 9675 Ft |
|
|
10965 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
10320 Ft |
|---|
| Borító ár: | 8500 Ft |
|---|---|
|
|
7225 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6800 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9900 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 6375 Ft |
|
|
8415 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7920 Ft |
|---|
| Borító ár: | 6500 Ft |
|---|---|
|
|
5525 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5200 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9500 Ft |
|---|---|
|
|
3800 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3800 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!
