Olvasson bele könyvünkbe!

Hogyan készítsünk tökéletes kávét otthon?

Az Amazon #1 kávékönyve

Legyen a kedvencünk forró vagy jeges, rövid vagy hosszú, tejhabos vagy egy dupla eszpresszó, mindannyian olyan kávét szeretnénk inni otthon is, amilyet a profi baristák készítenek. De milyen szempontok alapján vásároljunk kávét? Melyek a legfontosabb kellékek és hogyan használjuk azokat helyesen? Milyen az ideális szemcseméret a kedvenc kávénkhoz? Mitől lesz krémes és könnyed a tejhab? James Hoffmann barista világbajnok, akit a világ legjobb kávészakértőjének tartanak, új könyvében megosztja velünk a legjobb kávé elkészítésének titkait a kávéfőzés alapjaitól a különböző kávétípusokig.

"Nagyon örülök, hogy megszületett, és már magyarul is elérhető James Hoffmann könyve, hiszen abszolút hiánypótló a szakmánkban. Lenyűgöző részletességgel érint minden témát a Hoffmannra jellemző könnyedséggel és egyszerű, mindenki számára könnyen érthető magyarázatokkal. Ajánlom azoknak, akik még csak most kezdenek ismerkedni a kávés világ rejtelmeivel, de a több éves tapasztalattal rendelkezők számára is hasznos és érdekes olvasmány. A tanítványaimnak is jó szívvel ajánlom majd."
Kiss Döníz, a Coffee Education Center alapítója, társtulajdonosa és barista oktatója, a könyv magyar szaknyelvi lektora

Borító ár: 6800 Ft
Aktuális ár: 5780 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
5440 Ft
Kosárba
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2-5 munkanap
Borító Kemény kötés
Méret 164x210 mm
Megjelenés 2023. 07. 13.
Terjedelem 224 oldal
ISBN 9789635653492

A szerzőről

James Hoffmann

James Hoffmann üzletember, tanácsadó és kávészakértő, aki ötvözi magában a legmagasabb szakmai tudást és a magával ragadó kommunikációs képességet. 2007-ben megnyerte a barista-világbajnokságot, és azóta a „harmadik hullám”, azaz a magas minőséget hangsúlyozó, az egyedi kávéaromákat kiemelő kávémozgalom úttörőjeként tartják számon.

Anette Moldvaerrel közösen alapította és vezeti a díjnyertes Square Mile Coffee Roastert. Informatív és szórakoztató tartalmakat publikál kávékkal, kávéfőzéssel és berendezésekkel kapcsolatban több millió követőjének a YouTube- és Instagram-csatornáján.

Eddig megjelent bestsellerei: The World Atlas of Coffee, How To Make The Best Coffee At Home

https://www.youtube.com/channel/UCMb0O2CdPBNi-QqPk5T3gsQ

https://www.instagram.com/jimseven/

https://www.jameshoffmann.co.uk/