A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
„A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!”
Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta – nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze.
A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást – 2014-ben Michelin-csillagot kaptak.
Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.
„Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet – egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást.”
Várunk a könyv bemutatóján november 17-én az Eötvös10-ben! Részletek az eseményről itt.
Kövesd Sárközi Ákost a Konyhafőnök epizódjaiban az RTL+ felületén!
Sárközi Ákos a könyvről:
Sárközi Ákos a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje. Vendégül látta már éttermében többek között Owen Wilsont, Tom Hankset és Till Lindemannt is. Budapesten él feleségével, Sárközi Évi festőművésszel, gyerekeivel és kutyusaival. A főzésről alkotott filozófiája szerint nagy az átfedés a gasztronómia és a kortárs művészetek közt. Ő maga is fest, tálalásában pedig ez a filozófia is gyakran visszaköszön. Több külföldi gasztronómiai fesztiválon is vendégszerepelt már, így főzött Londonban, Koppenhágában és a cseh Karlovsky Gastro fesztiválon is. 2016 óta több televíziós műsorban is szerepet vállalt szakértőként, séfként, mentorként.
Sárközi Ákos önéletrajzi könyvében nem csupán motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.
| Borító ár: | 6500 Ft |
|---|---|
|
|
5525 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5200 Ft |
|---|
| Borító ár: | 7900 Ft |
|---|---|
|
|
6715 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6320 Ft |
|---|
| Borító ár: | 8990 Ft |
|---|---|
|
|
7642 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7192 Ft |
|---|
| Borító ár: | 4500 Ft |
|---|---|
|
|
1350 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
1350 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9500 Ft |
|---|---|
|
|
3800 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3800 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!
