„A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!”
Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta – nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze.
A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást – 2014-ben Michelin-csillagot kaptak.
Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.
„Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet – egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást.”
Várunk a könyv bemutatóján november 17-én az Eötvös10-ben! Részletek az eseményről itt.
Kövesd Sárközi Ákost a Konyhafőnök epizódjaiban az RTL+ felületén!
Sárközi Ákos a könyvről:
Borító ár: | 9900 Ft |
---|---|
Aktuális ár: | 5940 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
5940 Ft |
---|
Korlátozott példányszámban még tudsz rendelni dedikált könyveket!
„A főzés a világ legegyszerűbb dolga, ha valóban merünk játszani!”
Sárközi Ákos, az ország egyik legnépszerűbb séfje a tőle megszokott közvetlen, baráti hangvételben meséli el életútját kőbányai gyerekkorától kezdve egészen napjainkig. Fotográfusnak készült, a színek és a formák végtelensége mindig magával ragadta – nem véletlen, hogy számára az ételek szépsége legalább olyan fontos, mint az íze.
A konyhán szakácsként kezdte, de a főzés iránti szenvedélye, szakmai maximalizmusa és alázata, kreativitása és tehetsége hamar a legnagyobbak közé emelte.
A csúcsgasztronómiával külföldön és az Alabárdos étteremben ismerkedett meg. Szakmai pályafutásának fontos mérföldköve volt, amikor 2010-ben a Borkonyha tulajdonosai, Horváth Tamás és Kalocsai Zoltán egy személyben meglátták benne az őstehetséget és a konyhafőnököt. Nem okozott csalódást – 2014-ben Michelin-csillagot kaptak.
Sárközi Ákos nemcsak motiváló élettörténetét osztja meg, de bepillantást enged a konyhája falai közé is. Közel 50 fine dining fogás receptjét mutatja be nekünk, amelyekkel máshol nem találkozhatunk. Olyan ételekét, amelyekért séf lett.
„Rengeteg ismeretlen embertől kapok támogató, kedves üzenetet – egyetlen közös kapcsolódási pontunk a jó ízek szeretete. Nekik is ajánlom ezt a könyvet, hiszen kölcsönösen inspiráljuk egymást.”
Borító ár: | 9900 Ft |
---|---|
Aktuális ár: | 8415 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
7920 Ft |
---|