A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
A rizottó lehet egyszerű paradicsomos-bazsalikomos, parmezános-vajas, céklás, erdei gombás, csirkés vagy garnélás, vörösborban, de akár tintahaltintában főtt, sáfránytól aranyló – ez a sokféleképpen variálható olasz rizsétel méltán vált világszerte népszerűvé. Gazdag, krémes köretként és tartalmas egytálételként is megállja a helyét. A maradékból is ízletes fogások készülhetnek, és pár remek rizses desszert receptjével is gazdagodhatunk.
Buon appetito!
Borító ár: | 4990 Ft |
---|---|
Bevezető ár: | 3743 Ft |
HVG-klubkártyával, HVG Pártoló Tagsággal: |
3743 Ft |
---|
Elérhetőség: | Nincs készleten, előrendelhető |
---|---|
Várható megjelenés: | 2024-08-26 |
Borító | Kemény kötés |
---|---|
Méret | 170x210 mm |
Megjelenés | 2024. 08. 26. |
Terjedelem | 160 oldal |
ISBN | 9789635655472 |
Maxine Clark elismert gasztronómiai szakíró és főzőtanár. Olyan főzőiskolákban tanított, mint a londoni Leith's, illetve Alistair Little szicíliai és toszkánai kóstolóhelyei. Olaszországban járva összegyűjtötte azokat a recepteket, amelyek a legjobban megjelenítik az ottani erős és napfényes ízeket, és ezeket tanítja a világ minden tájáról érkező diákoknak. Folyékonyan beszél olaszul, és az olasz reneszánszra szakosodott, kitüntetéses MA diplomát szerzett képzőművészetből és középkori történelemből. Maxine írásai rendszeresen megjelennek magazinokban és újságokban, például a BBC Good Food és a Food and Travel című lapokban.