Maxine Clark

Maxine Clark elismert gasztronómiai szakíró és főzőtanár. Olyan főzőiskolákban tanított, mint a londoni Leith's, illetve Alistair Little szicíliai és toszkánai kóstolóhelyei. Olaszországban járva összegyűjtötte azokat a recepteket, amelyek a legjobban megjelenítik az ottani erős és napfényes ízeket, és ezeket tanítja a világ minden tájáról érkező diákoknak. Folyékonyan beszél olaszul, és az olasz reneszánszra szakosodott, kitüntetéses MA diplomát szerzett képzőművészetből és középkori történelemből. Maxine írásai rendszeresen megjelennek magazinokban és újságokban, például a BBC Good Food és a Food and Travel című lapokban.

Rizottó

50 ízletes, olasz rizsétel

A rizottó lehet egyszerű paradicsomos-bazsalikomos, parmezános-vajas, céklás, erdei gombás, csirkés vagy garnélás, vörösborban, de akár tintahaltintában főtt, sáfránytól aranyló – ez a sokféleképpen variálható olasz rizsétel méltán vált világszerte népszerűvé. Gazdag, krémes köretként és tartalmas egytálételként is megállja a helyét. A maradékból is ízletes fogások készülhetnek, és pár remek rizses desszert receptjével is gazdagodhatunk.
Buon appetito!


Borító ár: 4990 Ft
Bevezető ár: 3743 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
3743 Ft
Előrendelem