Maxine Clark

Maxine Clark elismert gasztronómiai szakíró és főzőtanár. Olyan főzőiskolákban tanított, mint a londoni Leith's, illetve Alistair Little szicíliai és toszkánai kóstolóhelyei. Olaszországban járva összegyűjtötte azokat a recepteket, amelyek a legjobban megjelenítik az ottani erős és napfényes ízeket, és ezeket tanítja a világ minden tájáról érkező diákoknak. Folyékonyan beszél olaszul, és az olasz reneszánszra szakosodott, kitüntetéses MA diplomát szerzett képzőművészetből és középkori történelemből. Maxine írásai rendszeresen megjelennek magazinokban és újságokban, például a BBC Good Food és a Food and Travel című lapokban.

Rizottó

Rizottó

50 ízletes, olasz rizsétel

A rizottó az olasz konyha egyik legváltozatosabb és legkedveltebb fogása, amely számtalan formában elkészíthető. Lehet egyszerű, de ízletes paradicsomos-bazsalikomos, krémes parmezános-vajas, vagy épp különleges céklás vagy erdei gombás. A húsos változatok kedvelői csirkés vagy garnélás rizottóval is próbálkozhatnak, míg a különlegesebb ízekre vágyók vörösborban vagy tintahaltintával főzött rizottót is készíthetnek. A sáfránnyal aranyszínűvé varázsolt változat pedig igazi ínyencség.

Ez az étel nemcsak gazdag és krémes köretként, hanem laktató egytálételként is kiválóan megállja a helyét. Sőt, a megmaradt rizottóból is remek ételek készíthetők, és ha szeretnénk, néhány különleges rizses desszertet is kipróbálhatunk. A rizottóban rejlő végtelen lehetőségek és gazdag ízvilág garantáltan mindenki számára élvezetes gasztronómiai élményt nyújtanak.

Buon appetito!


Borító ár: 4990 Ft
Korábbi ár: 3743 Ft
Aktuális ár: 4491 Ft
HVG-klubkártyával,
HVG Pártoló Tagsággal:
4491 Ft
Kosárba