A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Maxine Clark elismert gasztronómiai szakíró és főzőtanár. Olyan főzőiskolákban tanított, mint a londoni Leith's, illetve Alistair Little szicíliai és toszkánai kóstolóhelyei. Olaszországban járva összegyűjtötte azokat a recepteket, amelyek a legjobban megjelenítik az ottani erős és napfényes ízeket, és ezeket tanítja a világ minden tájáról érkező diákoknak. Folyékonyan beszél olaszul, és az olasz reneszánszra szakosodott, kitüntetéses MA diplomát szerzett képzőművészetből és középkori történelemből. Maxine írásai rendszeresen megjelennek magazinokban és újságokban, például a BBC Good Food és a Food and Travel című lapokban.
| Borító ár: | 6500 Ft |
|---|---|
|
|
3900 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3900 Ft |
|---|
| Borító ár: | 7500 Ft |
|---|---|
|
|
6375 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6000 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
3540 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3540 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9900 Ft |
|---|---|
|
|
8910 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
8910 Ft |
|---|
| Borító ár: | 3900 Ft |
|---|---|
| Korábbi ár: | 2730 Ft |
|
|
3315 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
3120 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!