A kiválasztott termék a kosárba került!
Az e-könyvet a vásárlás után a menüben a profil fül alatt éri el.
A kiválasztott termék a kosárba került!
Biztos hogy ki szeretnéd törölni a profilodat?
A fiók törlése eltávolítja a profiljához tartozó összes adatot, melynek visszaállítására nem lesz lehetőség a későbbiekben.
Ghillie Başan gasztronómiai szakíróként, étteremkritikusként és újságíróként a világ számos részén dolgozott már. Antropológus diplomája van és elvégezte a Cordon Bleu szakácsiskolát. Több mint 40 szakácskönyv szerzője, köztük több a Közel-Kelet és Délkelet-Ázsia konyháiról jelent meg. Gasztronómiai és utazási cikkeit a BBC Good Food magazinban publikálta.
A Skót Felföldön él gyermekeivel.
| Borító ár: | 6500 Ft |
|---|---|
|
|
5525 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5200 Ft |
|---|
| Borító ár: | 7500 Ft |
|---|---|
|
|
6375 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
6000 Ft |
|---|
| Borító ár: | 11900 Ft |
|---|---|
|
|
10115 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
9520 Ft |
|---|
| Borító ár: | 9900 Ft |
|---|---|
|
|
8415 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
7920 Ft |
|---|
| Borító ár: | 5900 Ft |
|---|---|
|
|
5310 Ft |
|
HVG klub360 és HVG Pártoló Tagsággal: |
5310 Ft |
|---|
A továbblépéshez jelentkezzen be, vagy ha még nincs felhasználója, regisztráljon!
RegisztrálokA kiválasztott terméket sikeresen hozzáadtuk a kedvencek listádhoz.
Tovább a kedvenceimhez!